10 ani de la tragica dispariție a artistei Amy Winehouse. Documentar în memoria regretatei cântărețe
Data publicării:
Documentarul Amy Winehouse & Me: Dionne’s Story, un portret intim care aduce un omagiu artistei la 10 ani de la tragica dispariție, va fi difuzat pe MTV în luna iulie. 

Documentarul Amy Winehouse & Me: Dionne’s Story debutează, în premieră internațională, pe 23 iulie, pe MTV International, în aproximativ 180 de țări, și pe Paramount+, în Australia, Canada și America de Sud, la finalul verii. Documentarul este o relatare extrem de personală, din perspectiva finei artistei, cântăreața Dionne Bromfield, și, totodată, un omagiu adus cântăreței și iconului cultural recompensat cu Premii Grammy, Amy Winehouse. 

 

La zece ani de la tragica dispariție a artistei Amy Winehouse, documentarul, produs de MTV, urmărește relatările Dionnei Bromfield în timp ce dezvăluie pentru prima dată impactul pe care l-a avut moartea lui Amy asupra vieții ei. Filmul va purta publicul într-o călătorie extrem de personală în care Dionne împărtășește momentele bune și rele și imagini de arhivă, făcute publice pentru prima dată, din aventurile trăite alături de Amy, onorând, în același timp, legătura strânsă pe care cele două au avut-o.

 

„Nu pot descrie efectul terapeutic pe care această călătorie a avut-o asupra mea. În sfârșit, pot merge înainte și pot deschide un nou capitol din cariera mea, știind că am confruntat amintiri îngropate de ani de zile”, declară Bromfield, „Sper că acest documentar reușește să o prezinte pe Amy mai mult decât ca pe o persoană care se lupta cu dependența și mai degrabă ca pe ființa extraordinară ce era”.

„Un adevărat simbol, Amy Winehouse a avut un talent înnăscut, neșlefuit și o ingeniozitate muzicală care au inspirat artiști și fani din întreaga lume”, spune Kerry Taylor, EVP International MTV Entertainment Group, “MTV i-a oferit o platformă globală de-a lungul carierei sale și sunt onorată că, alături Dionne, putem să îi spunem incredibila poveste și să aducem în centrul atenției moștenirea pe care a lăsat-o și impactul pe care l-a avut asupra culturii muzicii”.

Documentarul va debuta începând cu 23 iulie pe MTV la nivel internațional și va fi disponibil pe Paramount+ în Australia, America de Sud și Țările Nordice, la finalul verii. 
Amy Winehouse & Me: Dionne’s Story este comisionat de Kerry Taylor și Craig Orr, produs în exclusivitate de Craig Orr și Iestyn Barker și creat pentru MTV de către Andy Mundy-Castle de la Doc Hearts.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International
Tagurile articolului: amy winehouse  artista  documentar  film 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel