5 modalități prin care râsul te poate ajuta să își schimbi perspectivele
Data publicării:
Viața poate fi dificilă, descurajantă și copleșitoare. Zilele pline de răsturnări de situație neașteptate te lasă să te întrebi când fericirea și bucuria vor veni în calea ta. Dar iată de ce este important să râzi în fiecare zi. 

Viața este despre echilibru. Atunci când suntem pesimiști, avem tendința de a vedea viața ca fiind grea și problematică. Prin urmare, este extrem de important să te distrezi și să te joci în viața ta, deoarece acest lucru aduce energie pozitivă, care, în schimb, îți oferă capacitatea de a găsi soluții la problemele tale.


Totul ține de perspectiva pe care o ai față de o situație sau de o emoție cu care te confrunți, iar tu ai puterea de a o schimba pe a ta. Există diferite modalități prin care poți realiza schimbarea atitudinii tale.


Dar cel mai simplu mod de a ști cum să fii fericit, să te înveselești și să-ți creezi o atitudine pozitivă este prin râs. 


Iată 5 modalități prin care râsul te ajută să ai perspective noi în viață, potrivit yourtango.com:


1. Râsul îți schimbă postura.


Mușchii tăi se relaxează, fața ta se deschide și, dintr-o dată, devii și întruchipezi o persoană accesibilă, amuzantă și pozitivă. Ceilalți vor gravita spre asta. Nu fi surprins când vei ajunge să ai mai mulți prieteni și oameni care vor să iasă cu tine.


Limbajul trupului este o parte uriașă a comunicării umane, iar o față care râde reprezintă o abordare fără amenințare.  


2. Râsul conectează oamenii. 


Prietenii au, de obicei, același simț al umorului, deoarece a râde împreună este o parte uriașă a unei prietenii. Dacă nu puteți să râdeți împreună, cum vă puteți sprijini unul pe celălalt în situații de suferință?


Râsul este cel mai mare instrument pentru a supraviețui celor mai oribile situații, prin urmare, aveți nevoie de un partener care poate râde de aceleași lucruri.


3. Râsul este contagios.


Când zâmbești, altcineva îți va zâmbi la rândul său. Acum, ai pornit o reacție în lanț de oameni fericiți peste tot.


Așa cum spune proverbul: fii schimbarea pe care vrei să o vezi.


4. Râsul te face să te simți viu.


Atunci când râzi mult, simți că poți cuceri lumea și că lumea este terenul tău de joacă. Energia ta este ușoară și ai senzația că ești liber ca o pasăre.


5. Râsul este un mare eliberator de stres.


Când vă aflați într-o situație dificilă, traumatică, găsiți ceva de care să râdeți. Acest lucru va ușura tensiunea și perspectiva întunecată asupra vieții. Chiar dacă este doar pentru un moment, corpul tău primește mesajul că totul este în regulă, putem face asta împreună.


Atunci când vă confruntați cu stresul, durerea sau trauma, înțeleg că nu este întotdeauna ușor să râdeți. Dar încercați cu adevărat să găsiți modalități de a râde sau de a zâmbi în fiecare zi.


Resurse grozave sunt clipurile de pe YouTube, filmele de comedie sau poate doar să vă observați vecinii. Găsiți ceva care vă amuză și împărtășiți acest lucru cu un partener sau un prieten. Veți experimenta că viața este plină de posibilități și de bucurie, chiar și atunci când trebuie să o căutați cu adevărat.


Aduceți echilibru în viața voastră, fiți serioși atunci când trebuie, dar în rest: jucați-vă, fiți amuzanți, râdeți și distrați-vă de minune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Lifestyle
Tagurile articolului: beneficii  organism  perspective  ras  sănătate 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel