5 semne că ai datorii karmice și cum le poți echilibra. Numerele care îți arată ce greșeli ai făcut în viețile anterioare
Data actualizării:
Data publicării:
Se spune: "Roata se întoarce", dar karma poate veni din viețile trecute, astfel că putem plăti pentru o greșeală de care nici nu suntem conștienți.

Vestea bună este că, odată ce înțelegi datoria karmică pe care o ai, poți lua măsuri pentru a o echilibra. Iată ce trebuie să știi despre datoria karmică, potrivit experților.

Ce este datoria karmică?

Datoria karmică descrie ceva ce s-a întâmplat într-o viață trecută și pe care îl îndrepți în această viață, a explicat pentru Mindbodygreen numerologul și autoarea cărții You Are Cosmic Code, Kaitlyn Kaerhart.

Clarvăzătorul și acupuncturistul Deganit Nuur adaugă că "atunci când nu ți-ai însușit o lecție karmică, aceasta se va repeta la nesfârșit până când o vei învăța".

Cei doi specialiști spun că datoria karmică nu trebuie să însemne neapărat o tragedie și că există multe modalități  prin care putem să "rambursăm" sau să echilibrăm aceste datorii.

De exemplu, cercetările arată că a-i ajuta pe alții poate contribui de fapt la îmbunătățirea propriei vieți mai târziu - poate o explicație pentru echilibrarea karmei în această viață.

 


5 Semne că ai datorii karmice:

 

1. Aveți comportamente și tipare aparent inexplicabile.

Potrivit lui Nuur, dacă nu poate fi explicat în această viață, sunt șanse să fie înrădăcinat într-o viață anterioară. "Acest lucru tinde să dea sens majorității temerilor iraționale sau altor comportamente sau tipare care altfel nu ar avea sens în contextul acestei vieți."

Fie că este vorba de frica de ape adânci, de o aversiune față de bucurie, de neîncrederea în figurile de autoritate etc., dacă nu există nimic din această viață care să explice un sentiment sau un comportament, este posibil ca acesta să provină dintr-o viață anterioară.


2. Probleme sau situații care reapar

Oricât de mult ai încerca să eviți problema, dacă nu reușești să-ți rezolvi datoria karmică, aceasta va continua să apară, până când reușești să reglezi conturile și să-ți stăpânești karma.

"La fel ca orice tipar, aceste cicluri de karmă incompletă se pot transforma în obiceiuri dacă nu cultivi conștiința de sine", explică Nuur, "așa că vei acumula tot mai multă karmă incompletă cu timpul."

 


3. Ai avut una sau mai multe relații karmice.

Uneori, datoria karmică se referă la relații foarte apropiate care au traversat vieți, iar aici intră în joc relațiile karmice.

Este posibil să fii atras în mod repetat într-o relație cu o anumită persoană, de exemplu, care pare să te învețe aceeași lecție la nesfârșit. Aceste relații pot fi toxice, dar pot fi, de asemenea, necesare pentru ca noi să ne rezolvăm datoria karmică.


4. Ești conștient de una sau mai multe teme care se repetă în viața ta.

Din nou, chiar dacă încerci să îți rezolvi datoriile, probabil că știi deja care sunt temele și problemele care apar continuu în viața ta.

 

Nuur remarcă faptul că karma incompletă poate fi resimțită ca o capcană și este greu să ignori sentimentul că ești captiv. Datoriile karmice pot părea uneori copleșitoare și greu de depășit, dar ele nu pot fi evitate.


5. Aveți numere care indică datorii karmice.


Și în cele din urmă, dintr-o perspectivă numerologică, Kaerhart explică faptul că unii oameni (dar nu toți) au numere care indică datorii karmice în harta numerologică personală. Aceste numere sunt 13, 14, 16 și 19.

 


Numerele datoriilor karmice:


13: Dacă aveți un număr 13, acesta este asociat cu lenea și egoismul într-o viață anterioară. Este posibil să te confrunți cu învinovățirea celorlalți și neasumarea responsabilității, să fii negativist și, de asemenea, să fii încăpățânat și să controlezi. Karma ta este să te responsabilizezi.


14: Un număr 14 al datoriei karmice se referă la abuzul de libertate, fie prin indulgență, fie prin dominarea celorlalți. Este posibil să te confrunți cu o lipsă de autocontrol, exces de indulgență și probleme de angajament. Karma ta este să îți dezvolți autodisciplina și vulnerabilitatea față de alte persoane.


16: Numărul 16 al datoriilor karmice poate fi cel mai dificil de depășit și semnifică un ego foarte puternic într-o viață anterioară, precum și probleme de relaționare. Este posibil să fi avut multe relații "eșuate", dificultăți de conectare cu ceilalți și o tendință egoistă. Karma ta este să fii mai atent la ceilalți și să iei în considerare modul în care îi afectezi.


19: Numărul 19 al datoriilor karmice indică o persoană care a abuzat de putere într-o viață anterioară și a făcut ca oamenii să sufere. Este posibil să fii egoist sau manipulator, narcisist și foarte preocupat de aparențele publice și de succesul perceput. Karma ta în această viață este să faci din grija pentru ceilalți o prioritate.

 

 

Cum să plătești datoria karmică

 

După cum explică Nuur: "Nu este atât de simplu ca și cum ai fi drăguț cu cineva astăzi pentru că ai fost rău cu cineva ieri. Poți face absolut tot ce poți pentru a-ți stăpâni lecțiile karmice, pentru a finaliza karma și pentru a fi atent să nu faci rău".


Ea sfătuiește să cultivi conștientizarea în jurul impactului acțiunilor tale și să faci alegeri cu această conștientizare. "Dacă abordați karma ca pe un cont bancar, o ierarhie sau o listă de verificare, ați ratat complet ținta", adaugă ea.

 

Mai degrabă decât să se gândească la asta ca la o rambursare, Kaerhart preferă să o privească ca pe o experiență necesară. Trebuie să treci prin experiențe care "îți arată prin ce au trecut alții din jurul tău din cauza ta", într-o viață anterioară, explică ea. "Și, înțelegând asta, ești menit să găsești o abordare mai bună".

Atunci când ne putem aborda datoriile karmice cu mai multă înțelegere și compasiune, le putem aborda direct, în loc să le evităm, deși nu există nicio garanție că vom rupe ciclul în această viață.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: datorie  karma  numere  numerolog  viata anterioara 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Voropchievici: Topul celor mai puternice zodii




pixel