A fost lansat trailer-ul noului film ''Fast & Furious 9'' în care apar John Cena şi Cardi B
Data publicării:
"F9", noul lungmetraj din franciza "Fast & Furious", a dat miercuri primul semnal de lansare pe piaţă, prin prezentarea unui trailer în care John Cena şi Cardi B sunt văzuţi alături de Vin Diesel. 

"Unul dintre cele mai frumoase lucruri din această saga este că am călătorit în locuri minunate, motiv pentru care finalul trebuie împărţit în două filme. Mai rămân multe locuri de văzut", a asigurat Diesel într-o întâlnire online cu EFE, pentru a prezenta această avanpremieră.

 

Cele trei minute ale trailer-ului arată şi întoarcerea unor figuri cunoscute ale seriei precum Charlize Theron, Tyrese Gibson, Helen Mirren, Ludacris, Michelle Rodríguez şi Sung Kang.


La această distribuţie s-a alăturat şi fostul luptător John Cena, care îl interpretează pe Jakob Toretto, un asasin care este şi fratele lui Dominic Toretto (Vin Diesel) şi care o va avea ca aliată pe Cipher, interpretată de Theron.

 

În roluri mai discrete, cel puţin pentru moment, responsabilii au confirmat participarea la film a artiştilor latino Ozuna şi Cardi B.

 

Noul lungmetraj, numit simplu "F9", este prevăzut să fie lansat pe 25 iunie 2021, după ce premiera iniţială a fost amânată anul trecut din cauza pandemiei de coronavirus.

 

Ulterior va fi lansat şi cel de-al 10-lea film din serie, care va avea două părţi, a confirmat Diesel, în care protagoniştii vor continua să călătorească în alte colţuri ale lumii. Londra, Tokyo şi America Centrală par să fie locaţiile alese pentru curse trepidante cu maşinile într-o nouă misiune.

 

Franciza de acţiune este considerată una dintre cele mai profitabile de la Hollywood, mai ales datorită abilităţii sale de a integra noi vedete în filmele sale.

 

Cele opt filme din saga "Fast & Furious", plus spin-offul "Fast & Furious Presents: Hobbs &Shaw", au avut încasări în întreaga lume de 5,891 miliarde de dolari, potrivit datelor portalului de specialitate Box Office Mojo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Cinematografie
Tagurile articolului: cardi b  fast and furious 9  film  john cena  trailer 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Voropchievici: Topul celor mai puternice zodii

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”

Sursa foto: freepik.com

Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”




pixel