A slăbit 82 de kilograme, după ce a renunțat la un aliment. Ce o împiedica pe femeie să slăbească/ FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
O tânără a slăbit enorm după ce a renunțat la un aliment care o împiedica să dea jos kilogramele în plus.

În vârstă de 34 de ani, Carla FitzGerald a dus o luptă crâncenă cu kilogramele. Potrivit spuselor ei, aceasta a avut probleme cu greutatea încă din copilărie. Cu trecerea timpului, kilogramele au crescut considerabil și oricât ar fi încercat să slăbească cu tot felul de diete, niciuna nu a avut efect.

Sătulă să vadă că niciun regim nu dă rezultate, Carla FitzGerald a decis să meargă la medic. Acesta a fost momentul în care i s-a explicat faptul că are obezitate și că suferă de o formă cât se poate de pronunțată de dependență de mâncare. Pasiunea sa pentru fast food a reușit astfel să fie prioritară în viața ei.

„Mă gândeam în mod constant de unde să-mi fac rost de următoarea porție de mâncare, chiar și atunci când încă nu terminasem porția pe care o serveam în momentul respectiv. Obișnuiam să profit de pauza de masă de la serviciu ca să mă duc și să consum mii de calorii, în câteva minute”, a explicat tânăra care a ajuns astfel la incredibila greutate de 146 kilograme.

Carla a povestit cum, din cauza dependenței sale pentru un anumit tip de aliment, a ajuns să consume între 3.000 și 5.000 de calorii. 

Dacă nu comandam ceva prin curier, atunci cu siguranță mă îndopam cu porții uriașe de paste, nachos și orice altă formă de carbohidrați. Într-o zi, când făceam terapie, am realizat că nu mai vreau să trăiesc așa și că vreau să fac o ultimă încercare de-a slăbi și de a-mi schimba viața”, a mărturisit tânăra, potrivit celor de la Dailymail.co.uk.

Cu multă ambiție, Carla a renunțat la obsesia sa pentru fast food și în doar 14 luni a ajuns să slăbească 82 de kilograme.

„Îmi era mereu teamă că nu o să încap în scaunul din avion sau că nu voi avea loc să merg prin culoarul autobuzului. Era o adevărată tortură. Acum, după ce am slăbit, mă simt atât de liberă să fac tot ce îmi doresc”, a mai explicat tânăra, mândră de realizările sale.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carla Piera ???? -183lbs (@halfofcarla)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Diete
Tagurile articolului: carla fitzgerald  kilograme 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Zanni îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Nu mai ai cum să fii nici cu roșu, nici albastru. Ar trebui să se facă culoarea trădătorilor”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”

Sursa foto: freepik.com

Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”




pixel