Adele, versuri cutremurătoare despre divorț. "Easy On Me" - Melodia în care îi explică fiului ei de ce a decis să se despartă de Simon Konecki
Data publicării:
Adele a fost brutal de sinceră în legătură cu divorțul ei în noul cântec "Easy On Me", după ce a dezvăluit de ce a ales "în mod voluntar să desființeze" viața fiului ei, prin faptul că a decis să se pună pe primul loc și să își caute fericirea.

"Nu puteți nega cât de mult m-am străduit / Am schimbat cine am fost pentru a vă pune pe amândoi pe primul loc / Dar acum renunț."

Aclamata cântăreață a lansat vineri single-ul principal de pe viitorul ei album „30”, primul ei album lansat în ultimii cinci ani.

Melodia, intitulată "Easy On Me", este la fel de brutal de sinceră precum fanii se așteaptă de la Adele, prezentând aspecte ale relației sale și ale divorțului de Simon Konecki.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

 

În aprilie 2019, a fost confirmat faptul că cei doi s-au separat, un reprezentant al cântăreței dezvăluind într-o declarație: "Adele și partenerul ei s-au separat. Ei s-au angajat să își crească fiul împreună cu dragoste. Ca întotdeauna, ei cer intimitate".


La începutul cântecului, Adele pare să exploreze momentul în care a găsit curajul de a-și încheia căsnicia sau, cel puțin, momentul în care și-a dat seama că aceasta s-a terminat.


"There ain't no gold in this river / That I've been washin' my hands in forever," (...) "I know there is hope in these waters / But I can't bring myself to swim / When I am drowning in this silence / Baby, let me in."

"Nu există aur în râul ăsta / În care mi-am spălat mâinile dintotdeauna",  (...). "Știu că există speranță în aceste ape / Dar nu mă pot hotărî să înot / Când mă înec în această tăcere / Iubitule, lasă-mă să intru."

Se pare că aici, Adele explică faptul că a încercat să facă mariajul să funcționeze, dar și-a dat seama că nu poate fi salvat. De asemenea, ea cântă despre speranță, ceea ce ar putea încapsula optimismul pe care îl are că va găsi fericirea în viitor.

Cu toate acestea, pe alocuri, acest vers de început poate fi interpretat și ca fiind adresat fiului de 9 ani al cuplului, Angelo, căruia Adele i-a dedicat albumul în încercarea de a explica divorțul.


"Am simțit că vreau să-i explic, prin acest album, când va avea 20 sau 30 de ani, cine sunt și de ce am ales în mod voluntar să îi desființez întreaga viață în căutarea propriei mele fericiri", a declarat ea într-un interviu recent pentru British Vogue. "Asta l-a făcut foarte nefericit uneori. Și asta este o adevărată rană pentru mine, pe care nu știu dacă voi putea să o vindec vreodată".

În refrenul cântecului, Adele îi cere persoanei în cauză să o "menajeze", explicând că ea "era încă un copil" și "nu a avut ocazia să simtă lumea" din jurul ei.


Aceste versuri ar putea fi o referire la sentimentul că s-a așezat la casa ei prea tânără - Adele avea 24 de ani când l-a născut pe Angelo - înainte de a avea șansa de a realiza ce își dorea de la viață, ceea ce ar fi putut contribui la terminarea căsniciei. Aceasta spune că și-a dat seama că "nu era fericită" în timpul relației, așa că a ales să își caute propria fericire în schimb. 


"Îmi făceam doar treaba și nu eram fericită", a declarat ea pentru US Vogue. "Niciunul dintre noi nu a făcut nimic greșit. Niciunul dintre noi nu s-a rănit reciproc sau ceva de genul acesta. A fost doar: Vreau ca fiul meu să mă vadă iubind cu adevărat și să fie iubit. Este foarte important pentru mine".

Ea a adăugat: "De atunci, am pornit în călătoria mea pentru a-mi găsi adevărata fericire."


Dar este în al doilea vers în care Adele își intră cu adevărat în drepturi, explicând cu onestitatea care o caracterizează că mariajul a fost distrus iremediabil și că s-a schimbat pentru a-și pune soțul și fiul pe primul loc.

"There ain't no room for things to change / When we are both so deeply stuck in our ways,"(...) "You can't deny how hard I have tried / I changed who I was to put you both first / But now I give up."

"Nu există loc pentru ca lucrurile să se schimbe / Când amândoi suntem atât de adânc blocați în drumurile noastre",(...) "Nu poți nega cât de mult m-am străduit / Am schimbat cine am fost pentru a vă pune pe amândoi pe primul loc / Dar acum renunț."


 Adele pare să i se adreseze direct fiului ei, deoarece cântă "Am avut intenții bune / Și cele mai mari speranțe / Dar știu că acum / Probabil că nici nu se vede".


Acest lucru face ecoul citatelor lui Adele despre dorința de a-și căuta propria fericire, lucru pe care ea l-a explicat în interviul acordat revistei US Vogue, ceea ce ar putea avea ca rezultat faptul că ar putea fi capabilă să se ierte pentru decizia pe care a luat-o și pentru modul în care aceasta l-a făcut pe fiul ei să se simtă.

Ea a spus: "Dacă pot ajunge la motivul pentru care am plecat, care a fost căutarea propriei mele fericiri, chiar dacă asta l-a făcut pe Angelo foarte nefericit - dacă pot găsi acea fericire și el mă vede în acea fericire, atunci poate că voi putea să mă iert pentru asta."


În acele interviuri recente acordate atât revistei britanice Vogue, cât și celei americane Vogue, Adele s-a deschis pentru prima dată în legătură cu sfârșitul căsniciei sale, explicând că "pur și simplu nu a fost bine" pentru ea și că, pentru prima dată, a trebuit să se pună pe ea însăși pe primul loc.


"Pur și simplu nu mai era potrivit pentru mine", a spus ea. "Nu am vrut să sfârșesc ca mulți alți oameni pe care îi cunoșteam. Nu am fost nefericită, dar aș fi fost nefericită dacă nu m-aș fi pus pe mine pe primul loc."

Iar despre cântecul în sine, Adele a dezvăluit că a fost primul pe care l-a scris pentru noul album și că a spus aproape tot ce avea nevoie să spună.


"Nu este ca și cum cineva se ia de mine", a spus ea cu referire la versuri. "Dar este ca și cum aș fi părăsit căsnicia. Fiți buni și cu mine. A fost primul cântec pe care l-am scris pentru album și apoi nu am mai scris nimic altceva timp de șase luni după aceea, pentru că am fost ca și cum aș fi zis: "Bine, bine, am spus totul"."


Cu toate acestea, deși separarea dintre Adele și Simon a fost anunțată în aprilie 2019, cântecul în sine a fost scris cu câteva luni înainte, în timp ce cuplul încă făcea front comun pentru a-și proteja fiul și intimitatea.

Cântăreața a ținut să păstreze detaliile specifice ale căsătoriei sale private în timpul interviului acordat revistei British Vogue, refuzând să intre în detalii despre momentul exact în care cuplul s-a căsătorit. Tot ceea ce a dezvăluit a fost că, spre deosebire de informațiile potrivit cărora ea și Simon s-au căsătorit în 2016, ei s-au căsătorit câțiva ani mai târziu, când Adele avea 30 de ani, ceea ce înseamnă că relația s-a încheiat la scurt timp după aceea, deoarece ea a început să lucreze și la album la aceeași vârstă.

"Am ținut divorțul pentru noi înșine foarte mult timp", a dezvăluit ea. "A trebuit să nu ne grăbim pentru că era implicat un copil. Întotdeauna era ceva de genul: "Unde este Adele? Oh, ea lucrează', sau 'Unde este Simon? Este în Anglia'".


Așadar, cu o piesă nouă acum în lume, la ce ne putem aștepta de la restul albumului când va fi lansat pe 19 noiembrie? Ei bine, în cuvintele lui Adele însăși în timpul unui Instagram Live recent: "Divorț".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

"Simt că acest album este autodistrugere, apoi auto-reflecție și apoi un fel de auto-recontruire", a declarat ea pentru Vogue. "Dar mă simt pregătită. Chiar vreau ca oamenii să audă partea mea de poveste de data aceasta."

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International
Tagurile articolului: adele  angelo  divort  easy on me  fiu 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel