Adriana Bahmuțeanu și-a îngrijorat fanii după ce a apărut cu masca de oxigen pe față. Ce s-a întâmplat cu vedeta/ FOTO
Data publicării:
Adriana Bahmuțeanu a panicat pe toată lumea după ce a publicat o fotografie cu ea pe patul de spital, cu masca de oxigen pe față. Vedeta a povestit ce s-a întâmplat, de fapt.

Recent, Adriana Bahmuțeanu a publicat pe rețelele de socializare o fotografie cu care și-a îngrijorat fanii. Mai exact, vedeta apare alături de medici, pe patul de spital și cu masca de oxigen pe față.

Pentru a-și liniști fanii, Adriana Bahmuțeanu le-a explicat faniilor săi că nu are probleme de sănătate, ci este vorba despre un tratament pe bază de oxigen pentru a proteja sistemul imunitar, mai ales că în ultima perioadă au crescut considerabil numărul cazurilor de infectări cu COVID-19.

„Nu, nu, nu sunt la spital!!! Stați linistiți!!! Fac un tratament cu oxigen pentru îmbunatatirea capacității pulmonare! E recomandat celor care au avut gripe, răceli sau covid, celor care au ajuns prin secțiile ATI sau fumătorilor și persoanelor cu insuficienșe respiratorii!!

Inventatorul a luat premiul Nobel în 2019, iar dacă vreți să treceți mai usor peste sechelele acestei maladii sau sa vă întăriți organismul, vă recomand să încercați și voi!”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Bahmuteanu (@adrianabahmuteanu)

 

Adriana Bahmuțeanu a slăbit 20 de kilograme cu ajutorul unor injecții

 

Adriana Bahmuțeanu s-a luptat multă vreme cu kilogramele în plus, dar vara aceasta a reușit să scape de aproape 20 de kilograme. Vedeta spune că nu se mai simțea deloc bine în corpul ei și a luat decizia de a face o schimbare.  Vedeta spune că pe timp de pandemie s-a îngrășat mult din cauza alimentației, mânca multă pâine de casă. Adriana Bahmuțeanu nu vrea să se oprească aici și spune că se va ține de acest stil de viață pentru a ajunge la o siluetă de vis. 


„Am slăbit precum economia României. Nu chiar 20 în cap, dar sunt pe drumul cel bun, aveam vreo 86 de kilograme. Din fotomodel ajunsesem fotopurcel. Acum am început să intru în vechile haine, unele chiar îmi sunt largi”, a spus Adriana Bahmuțeanu la ”Xtra Night Show”.


Adriana Bahmuțeanu a renunțat la pâine, consumă multe fructe și legume și face niște injecții care o ajută mult în procesul de slăbire. Aceasta a dezvăluit cum începe ziua ei și care este dieta care o va ajuta să aibă un corp de invidiat.


”Sunt într-un proces continuu, mănânc foarte multe vegetale crude, ronțăi câte ceva, mănânc salate și fac niște injecții. Dimineața mănânc un ou fiert, un măr, un biscuit, fructele e bine să le mănânci dimineața. Eu m-am dus la doctor, am zis că pocnesc, mi-am schimbat toată garderoba că nu mă mai cuprindea nimic și m-a pus pe dieta asta. Nu te înfometează, am renunțat la pâine, m-am dus cu analizele făcute și injecțiile astea primite anihilează pofta de mâncare din creier. E ultima invenție în materie de slăbit, e brevetată, nu știu cum se numește, dar nu e nimic experimental, se fac timp de șase luni. Îți trebuie rețetă și doar cu recomandarea medicului le iei. Iau vitamine, am un program foarte ok”, a mai adăugat vedeta. 


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Adriana Bahmuțeanu  spital 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel