Anamaria Prodan neagă zvonurile despre divorț. Ce spune impresara despre relația cu soțul ei: „Nu mor caii când vor câinii”
Data publicării:
După ce, ieri, Laurențiu Reghecampf a afirmat că va divorța de Anamaria Prodan, sexy impresara vine cu declarații uimitoare acum. 

Lurențiu Reghecampf anunța ieri că divorțează de Anamaria Prodan, după 13 ani de mariaj. Lumea showbiz-ului a rămas uimită la aflarea acestei vești și nimeni nu a putut crede că de la o familie atât de unită și frumoasă, s-ar putea ajunge atât de rapid la un divorț. Mai ales că în urmă cu două săptămâni cei doi au organizat o petrecere cu fast pentru reînnoirea jurămintelor de căsătorie. 


„Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, potrivit FANATIK.


Anamaria Prodan susține că soțul ei a glumit și nu este adevărat că divorțează. Aceasta spune că au o relație minunată și nu au motiv de despărțire. 


„Draga mea, Teo, știi cât de mult te iubesc și știi cât te apreciez și când m-au sunat reporterii tăi mă gândeam așa, că dacă era ceva serios vreodată, erai printre primii mei prieteni care aflau, prieteni de suflet. Tu știi cine este Laurențiu Reghecampf, știi că e numărul 1 plus, plus, infinit, știi cine sunt eu, ce copii am și ce familie și cât de mult am muncit ca să ajungem unde suntem. 


Și nici nu am să permit nimănui din momentul ăsta să mai comenteze ceva sau să mai facă subiecte. Sau dacă le vor face, o să le zic doar atât: Să dea Dumnezeu să aveți parte toată viața numai de banii pe care i-ați obținut făcând aceste articole. Și eu când zic ceva, Dumnezeu mă ascultă. Exact cum am spus și spun de fiecare dată, familia mea, Reghecampf - Prodan este numărul 1! 


Mai mult, uite, roagă-i tu așa, din partea mea, să mai aștepte puțin până divorțăm. Că au așteptat 15 ani, cred că mai au puțină sau multă răbdare. Dar nu mor caii când vor câinii. Te iubesc”, a declarat Anamaria Prodan, pentru emisiunea "Teo Show", de la Kanal D.

 

Citește și: Andreea Tonciu, despre divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan: „Nu pot să cred că divorțează”


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Anamaria Prodan  divort  laurentiu reghecampf 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel