Anca Dinicu se alătură distribuției serialului VLAD: ”Pot să vă spun că a fost o provocare”
Data actualizării:
Data publicării:
După două episoade extrem de tensionate, în care planurile lui Vlad s-au complicat tot mai tare, surprizele nu se opresc pentru fanii serialului. Din cel de-al treilea episod, Anca Dinicu se alătură distribuției cu un personaj total neașteptat.

Anghel Damian, Head Writer - Creative Producer, declară despre noul personaj:

”În lumea VLAD, un univers al răzbunării, adeseori încărcat de suferință, e nevoie din când în când și de o rază de lumină, un zâmbet, o pauză de râs, momente care să ne facă drumul întunecat al răzbunării mai suportabil. Dramaturgic, procedeul se numește comic relief și pentru asta ai nevoie de situații scriptice realiste cu potențial comic și de actori pe măsură, care să facă trecerea de la dramatic la comic cât se poate de lină. Aici intră în scenă Anca Dinicu și al ei personaj, pe care nu o să-l numesc acum ca să vă las plăcerea descoperirii.” 

 


Încântată de noua experiență, Anca spune:

”Mă bucur mult că am făcut parte din distribuție  și că mi-am revăzut colegii cu care am mai lucrat și în alte proiecte. Pentru mine a fost o experiență nouă din perspectiva personajului pe care îl interpretez. Este o zonă pe care nu am mai experimentat-o în film. M-am simțit foarte bine în timpul filmărilor și cumva, datorită atmosferei care s-a creat în spatele camerelor de filmat, dar și a colegilor și întregii echipe . 
Pot să vă spun că a fost o provocare. La fiecare personaj aduci o lume, de data asta este o lume tristă, oamenii strazii. Personajul meu este o fată simplă, plecată de mică de acasă, lovită de greutățile vieții, sensibilă. Ea se îndrăgostește la prima vedere de Ștefan. Mai multe nu cred că am voie să spun, sper să empatizați cu personajul meu”.


Mai multe despre ceea ce urmează în sezonul final, adaugă Anghel Damian:

”Dau din casă și vă spun că în acest ultim sezon, în universul VLAD își vor face apariția mai multe personaje care vor purta pe umeri sarcina de-a vă aduce zâmbetul pe buze. Prima este Anca, dar alături de ea urmează alți actori excepționali și cunoscuți publicului larg care vor îmbogăți povestea și vor crea, sper eu, echilibrul perfect între dramă - acțiune și comedie”.


Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: anca dinicu  anghel damian  vlad 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel