Andra, adevărul despre o posibilă sarcină. De ce a luat în greutate faimoasa cântăreață: „Eu dau tot din casă”
Data actualizării:
Data publicării:
Andra a dezvăluit motivul pentru care a luat câteva kilograme în plus. Este sau nu vedeta însărcinată?

Andra și Cătălin Măruță sunt unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Împreună au doi copii minunați, pe David și Eva, care deja au devenit niște mici vedete în mediul online. Cei doi au pagini de Instagram și Youtube, acolo unde au strâns o comunitatea impresionantă de fani.


Andra este mândră de copiii ei care deja îi calcă pe urme. Eva adoră să cânte cu vocea, iar David își acompaniază mama cu chitara. 


Andra a luat câteva kilograme în plus pe timp de pandemie deoarece activitatea artiștilor a fost grav afectată de regulile impuse de către autorități, iar cântăreața a stat mai mult pe acasă. Fanii s-au întrebat de multe ori dacă artista ascunde o a treia sarcină. 


Invitată în emisiunea Vorbește Lumea de la ProTV, în urmă cu ceva timp, Andra a spus adevărul despre o posibilă sarcină, dar și despre kilogramele în plus luate în ultima perioadă. 


„Gătesc, dar şi mănânc. Acesta este motivul pentru care mi se spune că sunt însărcinată. Răspunsul este nu, nu sunt însărcinată. În pandemie, am gătit, am mâncat şi m-am îngrăşat. Atunci când mă îngraş, pun în zona abdomenului, acesta este motivul pentru care oamenii presupun că sunt însărcinată. Nu cred că la al treilea copil aş ascunde acest lucru, deci, staţi liniştiţi că eu dau tot din casă”, a mărturisit Andra la ProTV. 


Andra a dezvăluit ce cadouri a primit din partea familie atunci când a aniversat 34 de ani. Chiar dacă David și Eva sunt încă mici, aceștia nu au uitat de ziua mamei lor și i-au dăruit banii pentru ca ea să își cumpere un parfum. Cătălin Măruță i-a cumpărat Andrei o pereche de încălțări sport. 


„De ziua mea, copiii au fost foarte draguţi, nu cred că am mai spus chestia asta. Ei îşi strâng bani pentru diverse lucruri. Din banii lor strânşi, mi-au dat, fiecare, o sumă de bani, pentru a-mi cumpăra parfumul meu preferat. Şi nu am refuzat, pentru că îmi doresc să crească aşa, să fie atenţi la detalii, ce îşi doreşte mami, tati. Măruţă mi-a făcut cadou o pereche de adidaşi. Cred că m-a tot văzut, seara, în pat, cum mă uitam pe aplicaţii”, a mai spus Andra.


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: andra  sarcina 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel