Britney Spears a împodobit bradul de Crăciun. Artista este mai fericită ca niciodată de când ce a scăpat de tutela tatălui său/ FOTO
Data publicării:
Britney Spears a împodobit deja bradul de Crăciun. Artista se bucură din plin de libertate, după ce a scăpat de tutela tatălui său.

Judecătoarea Brenda Penny a declarat în timpul acestei audieri foarte aşteptate că acordul nu poate fi menţinut în forma sa actuală. Prin urmare, ea a decis, "în interesul" artistei, să-i suspende lui Jamie Spears rolul de tutore, o măsură cu efect imediat.

Această tutelă, instituită în 2008 după tulburările psihice manifestate de vedetă, rămâne în vigoare pentru moment, însă Jamie Spears nu mai are, până la noi dispoziţii, niciun cuvânt de spus în gestionarea vieţii private sau a finanţelor fiicei sale, încredinţate profesioniştilor.

Odată cu recâștigarea libertății, Britney Spears și-a șocat fanii pe rețelele de socializare cu o serie de fotografii nud. Artista se afla într-o vacanță alături de iubitul ei, iar locul de vis, dar și victoria câștigată au determinat-o pe Britney să se lase fotografiată goală fără urmă de inhibiții.

Acum, Britney Spears șochează din nou. Artista le-a arătat fanilor că a împodobit deja bradul de Crăciun și că este mai fericită ca niciodată.

 

"Voi fi sinceră și voi spune că am așteptat atât de mult timp să scap de situația în care mă aflam ... iar acum că am ajuns aici mi-e frică să fac ceva pentru că mi-e teamă că voi face o greșeală !!!! De atâția ani mi s-a spus mereu că dacă reușesc să fac lucruri, se poate termina ... și nu s-a terminat niciodată !!!! Am muncit atât de mult dar acum că totul s-a sfârșit sunt foarte fericită, dar sunt multe lucruri care mă sperie (...)

Nu am făcut nimic ca să fiu tratată așa cum am fost tratată în ultimii 13 ani !!!! Sunt dezgustată de sistem și îmi doresc să locuiesc în altă țară !!! Anul acesta sărbătoresc Crăciunul, mult mai devreme ... pentru că de ce nu ???!!!!! Cred că orice motiv pentru a găsi mai multă bucurie în viață este o idee bună ... și nu este un secret că am trecut prin asta în trecut ... așa că s-ar putea să fac lucrurile puțin altfel de acum încolo !!!! Doamne ai milă de sufletele familiei mele dacă voi da vreodată un interviu !!! Între timp ... mă țin departe de afaceri, care sunt tot ce am cunoscut toată viața mea ... de aceea este atât de confuz pentru mine !!! Oricum ... Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți!", a scris Britney Spears pe rețelele de socializare.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: International
Tagurile articolului: brad  Britney Spears  craciun 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel