Britney Spears, adevărul despre momentul în care s-a ras în cap: „Acum mă simt ca o femeie nouă”
Data publicării:
Britney Spears a scăpat de tutela tatălui ei, după 13 ani în care a fost controlată de el în totalitate, iar acum se simte mai liberă și fericită ca niciodată. 

Tatăl cântăreţei Britney Spears a cerut să fie anulată tutela judiciară sub incidenţa căruia fiica lui a fost plasată în urmă cu 13 ani. Vedeta este acum liberă atât în ceea ce priveşte viaţa personală, cât şi afacerile financiare. 


La doar câteva zile de când a scăpat de coșmarul care a urmărit-o în ultimii 13 ani, vedeta s-a logodit cu actorul Sam Asghari în vârstă de doar 27 de ani.


Acum se simte mai fericită și liberă ca niciodată, mai ales că s-a retras din lumina reflectoarelor și a decis să fie mai prezentă în viața de familie. Britney Spears a scris un mesaj emoționant pe Instagram în care vorbește despre lucrurile simple care o fac acum extrem de fericită. 


„După prima mea poză cu fundul adevărat, am fost cam inspirată... să mă fac roșcată și apoi mi-am tăiat tot părul și acum mă simt ca o femeie nouă... Mi-am făcut un smoothie, m-am dus în curte, am dat drumul la Prince și m-am întins ... și apoi mi-am prins părul într-o coadă de cal... care mă face să arăt ca Pebbles din The Flintstones și am spălat niște rufe! Dar, sincer, spălatul rufelor este activitatea mea preferată, mai ales seara, când soarele apune... Cred că majoritatea femeilor iubesc în secret să spele rufe. Voi fi sinceră și voi spune că de când am luat o pauză din industrie mi-am dat seama că lucrurile simple mi-au lipsit cel mai mult.

În altă ordine de idei, chiar nu apreciez paparazzi care îmi fac bărbia dublă în timp ce merg cu mașina... Dar hei, e Hollywood și cum spune Madonna, cum poate să te doară când arată atât de bine? Mai țineți minte cântecul ăla pe care l-am cântat pe scenă cu ea la #VMAs???? Am avut partea mea de poze jenante și nu pozele sunt cele care mă supără ... Cred că este sarcasmul arogant și oamenii care vorbesc urât! Oh, bine ... Încerc să stau departe de toate astea și cred că fac o treabă destul de bună în ultima vreme... Adică casa mea este impecabilă, am o plăcintă în cuptor și mă voi uita la Twilight mai târziu... după ce îmi împăturesc hainele, desigur”, a scris Britney Spears pe Instagram în dreptul unui clip video în care apare în costum de baie. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Britney Spears (@britneyspears)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: International
Tagurile articolului: Britney Spears  international  tata  tutela  vedete 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel