Cel mai bun mod de a duce o viață sănătoasă și în formă, în funcție de semnul zodiacal
Data actualizării:
Data publicării:
Cu toții ne străduim să ducem o viață în formă și sănătoasă, iar semnele noastre zodiacale ne pot ajuta să rămânem pe drumul cel bun. În timp ce a rămâne sănătos nu este cu siguranță o soluție unică pentru toți, cunoașterea punctelor tale forte, a punctelor slabe, a rezistenței te poate ajuta să îți clarifici ce ar putea fi un regim alimentar sau un stil de antrenament mai bun pentru tine.

Berbec

Berbecul este un concurent îndrăzneț, aventuros și un expert în a fi primul. Încăpățânați și pasionați, în virtutea naturii lor, sunt mereu în mișcare, așa că nu se îngrașă ușor. Ei pot progresa mai bine exploatându-și forța, rezistența și încrederea în sine. Activități precum boxul, halterele, artele marțiale, fotbalul, li s-ar potrivi mai bine, însă trebuie să aibă răbdare și să fie realiști în privința rezultatelor. Berbecii iubesc mâncarea condimentată și carnea roșie și din această cauză au anxietate, aciditate, acnee, hemoroizi, hipertensiune, boli de inimă sau inflamații. Prin urmare, ar trebui să evite mâncarea picantă în exces, carnea roșie și ar trebui să consume mai multă lămâie, iaurt, legume verzi. În dieta lor ar trebui să se adauge soia, muștar, cuișoare, scorțișoară, usturoi, ghimbir, ceai cu gheață cu lămâie, multă apă, împreună cu alimente marine, în special pește, deoarece este o vitamină E importantă, care este esențială pentru ei.

 

Taur

Taurii sunt cunoscuți ca fiind un stabilizator calm și împământenit care își exercită o răbdare extraordinară. Indulgența lor cu alimente bogate și multă odihnă îi face să dezvolte protuberanțe. Deoarece le este greu să se angajeze la un program de antrenament greu, prin urmare, pot alege exerciții precum ciclism, leagăn, plimbări, înot care să într-un mediu natural mai degrabă decât în aranjament închis sau în casă, deoarece natura este cea mai mare tentație pentru ei. Activități precum dansul, plimbarea alături de un câine, grădinăritul îi vor atrage mai mult. Sunt predispuși la obezitate, amigdalită, inflamații sensibile ale gâtului, tiroidă, ar trebui să evite excesul de zahăr, orez, produse lactate, alimente acide, alimente fermentate și carbohidrați în exces. Ar trebui să adauge mai multe supe, legume fierte împreună cu încorporarea unei diete bogate în proteine.

 

Gemeni

Gemenii sunt cunoscuți ca fiind un gânditor alert din punct de vedere intelectual. Nu este prea dificil pentru ei să rămână dedicați unui program de antrenament. Aceste persoane adoră să se mențină în formă, sunt flexibile și le place să se antreneze în grup. Activități precum gimnastica, ciclismul, înotul, aerobicul, dansul, tenisul sunt ideale pentru ei. Exercițiile de respirație sunt obligatorii pentru ei, dar au tendința de a le evita din cauza neliniștii din natura lor. Sunt predispuși la afecțiuni ale pieptului, astm, tuse, tulburări nervoase, piele uscată, insomnie, de aceea hrana ideală pentru ei ar fi legumele fierte la aburi, nucile, alimente bogate în nutrienți și minerale precum calciu și magneziu. Ar trebui să adauge în mesele lor usturoi, ghimbir, pere, portocale și iaurt. Ar trebui să evite alimentele crude, zahărul, alimentele congelate și făina în exces.

 

Rac

Racul nu este doar sensibil, afectiv și hrănitor, care adoră să petreacă timp cu familia, ci și foarte tenace și harnic. Ei ar fi motivați să slăbească dacă dieta și alimentația ar deveni o afacere de familie în care toată lumea ar fi implicată în adoptarea și menținerea unor obiceiuri sănătoase, în sincronie cu ale lor. Ar trebui să facă mai multe sporturi acvatice precum înotul, exercițiile de stretching împreună cu antrenarea abdomenului este o idee bună, deoarece au tendința de a lua în greutate în jurul secțiunilor medii. Au un metabolism lent și o digestie proastă, din cauza cărora sunt predispuși la boli de piele, diabet, ulcer, arsuri cardiace, tulburări gastrice, astm, diaree. Deoarece au puțină vitalitate și rezistență, astfel că ar trebui să evite alcoolul, alimentele grase, produsele lactate, alimentele non-vegetariene și excesul de sare. Ar trebui să mănânce legume fierte la aburi, nuci și mai multe fructe, usturoi, pepene galben, castraveți, varză.

 

Leu

Leii adoră să facă exerciții fizice, dar trebuie să fie răsfățați și convinși, deoarece le place să fie sociabili și să fie în centrul atenției și, prin urmare, ar funcționa cel mai bine cu un antrenor personal. Fiind pasionați de muzică, ar găsi interesant dansul aerobic. Cum Leii au nevoie să se întindă mult, yoga, mersul pe jos în ritm alert i-ar ajuta în acest sens. Rutina lor de antrenament ar trebui să se desfășoare în aer liber, de preferință în timpul dimineții. Deoarece sunt predispuși la atac de cord, probleme ale coloanei vertebrale, intestinului, vezicii biliare, febră, probleme digestive, migrene, tulburări digestive, ar trebui să opteze pentru alimente gătite în casă, bogate în calciu și proteine, produse lactate, portocale, mere, nuci, salate. Portocalele și merele sunt obligatorii pentru Leu. Ei pot încorpora în dieta lor alimente nevegetariene, dar numai dacă sunt gătite la aburi sau la grătar și în cantitate moderată.

 

Fecioară

Fecioarele sunt ființe gingașe, cunoscute pentru perfecționismul lor în toate privințele. Cu toate acestea, se pot simți ușor descurajate dacă nu obțin imediat rezultatele pe care și le doresc. Nu pot sta mult timp în repaus și le-ar plăcea mai degrabă să se antreneze în sala de gimnastică decât să stea culcate și să fanteze. Sunt capabili în mod natural pentru exerciții de mare rezistență, cum ar fi alergarea pe distanțe lungi, ciclismul, fotbalul, squash-ul, cricketul, gimnastica, alpinismul. Este esențial ca ei să facă exerciții de răcorire după antrenament. Ar trebui să evite mâncarea de stradă și ar trebui să aibă mai mult calciu în alimentație, împreună cu fasole verde și ciuperci. Spanacul, broccoli, varza, sunt importante pentru ei pentru sistemul lor digestiv, precum și usturoiul pentru a evita artrita. Mai multe salate și fibre ar trebui să fie adăugate în dieta lor, deoarece sunt predispuși la probleme intestinale și de digestie.

 

Balanță

Balanțele ar trebui să se concentreze pe opțiuni de fitness organizate și blânde, cum ar fi cardio cu impact redus și stretching. Ar trebui să evite exercițiile grele care le-ar putea stresa partea inferioară a spatelui. Sunt predispuși la piele uscată, insomnie, diabet, infecții ale tractului urinar, boli venerice. Este recomandabil ca în dieta lor să aibă multă apă, sucuri și supe. Alimentele gătite la aburi, usturoiul, ghimbirul, iaurtul sunt, de asemenea, deosebit de importante în dieta lor. Ar trebui să opteze pentru o dietă săracă în grăsimi, de preferință fructe de mare și albuș de ou, în timp ce merele și nucile ar trebui să fie parte esențială a mesei lor. Ar trebui să evite zahărul și produsele lactate concentrate.

 

Scorpion

Scorpionii sunt intensi și, prin urmare, necesită activități de fitness intense și serioase, cum ar fi boxul, artele marțiale, însă antrenamentul lor trebuie urmat de yoga și stretching, deoarece sunt predispuși la rupturi de ligamente și leziuni provocate de stres. Scorpionii ar trebui să evite în totalitate mâncarea picantă, carnea roșie, alcoolul, fructele uscate bogate în grăsimi, deoarece sunt predispuși la hemoroizi și alte infecții renale. Consumul de leguminoase ar trebui, de asemenea, să fie restricționat. Ar trebui alimente care sunt bogate în fier, cum ar fi banana, spanacul, mărul.

 

Segetător

Deși sunt cei mai sănătoși dintre toți, au nevoie de multă mișcare pentru că mănâncă mult. Ar trebui să se concentreze pe partea superioară a coapselor în regimul lor de fitness, deoarece sunt predispuse la boli ale șoldurilor și coapselor, obezitate, tulburări hepatice, diabet. Ar trebui să fie antrenați să își reprime pofta papilelor gustative și ar trebui să evite mâncarea nesănătoasă, toate condimentele, grăsimile de orice fel, produsele dulci în exces. Ar trebui să adauge în dieta lor cereale integrale, legume verzi, usturoi, ghimbir, pepeni, papaya, guava, portocale. Ei pot înlocui carnea roșie cu pește.

 

Capricorn

Rutina lor ideală ar trebui să aibă un model diferit de exerciții în fiecare zi, în loc să urmeze un model fix. Ar trebui să evite să facă orice activitate care le-ar putea afecta genunchii, oasele și articulațiile. Sunt predispuși la artrită, leziuni ale genunchilor, boli ale oaselor, aciditate, sinuzită. Ar trebui să adauge mai multe supe fierbinți, ciuperci, fructe de mare, fructe, alimente bogate în calciu și vitamine. Ar trebui să evite berea, băuturile gazoase, sucurile conservate, alimentele vechi, pâinea albă și făina.

 

Vărsător

Vărsătorilor nu le place să se simtă limitați la o singură rutină și, prin urmare, doresc o varietate de exerciții în zile diferite pentru a rămâne motivați. Îmbunătățirea circulației sângelui este deosebit de importantă pentru ei, așa că activități precum alergarea, înotul, sunt cele mai bune pentru ei. Ei sunt predispuși la probleme cu oasele spatelui, leziuni la nivelul picioarelor inferioare, tulburări de sânge, glezne umflate. Ar trebui să evite alimentele cu prea mult amidon și ar trebui să mănânce în mod regulat orez brun, germeni, legume verzi, pește și fructe de orice fel, ciuperci, tocană de pește.

 

Pești

Peștii nu sunt deloc o zodie sportivă, așa că ar trebui să evite orice activitate obositoare, în schimb ar trebui să se orienteze spre yoga, dans, sporturi nautice - regim de fitness care ar aduce echilibru și pace în viața lor. Au un sistem imunitar slab; prin urmare, nu ar trebui să se complacă niciodată în alcool sau în orice altă dependență, deoarece recuperarea lor este lentă. Ar trebui să consume fructe și legume care conțin multe fibre. Ar trebui să meargă în mod regulat la terapii de relaxare, cum ar fi sauna cu aburi, terapiile cu arome. Ar trebui evitate băuturile gazoase, mâncarea picantă și dietele naturale și ar trebui să crească aportul de apă în dieta lor.

 

 

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astre  horoscop  sănătate  zodii 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel