Cele 5 reguli ale destinului. Lidia Fecioru: „Totul în viaţa asta are un preţ. Ce e gratis, e de fapt foarte scump”
Data actualizării:
Data publicării:
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt cele 5 reguli ale destinului după care ar trebui să ne ghidăm viața.

Invitată în platoul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a vorbit despre cum putem intra în armonie cu soarta noastră, adică cu ceea ce ne este predestinat. Bioenergoterapeutul spune că oricum nu putem fugi de destin, însă, se poate întămpla să întârziem anumite situații, prin împotrivire și prin neacceptarea lucrurilor care vin spre noi.


"Ce ţi-e scris, în frunte ţi-e pus, indiferent de cât am vrea noi să fugim de ce ne este predestinat. Tot acolo ajungem, dar o luăm pe ocolite şi ziceam că am fugit de destin.

Destinul are propriile lui reguli. Nu există să citim undeva despre destinul fiecăruia. E greu. Putem spune lucruri apropiate despre destinul unui om, dar nu poţi intra să vezi exact ce este acolo.

Se zice că dacă vrei să-L faci pe Dumnezeu să râdă, spune-I planurile tale. Aşa si noi. Dacă vrem să-L facem pe Dumnezeu să râdă, să-i spunem planurile noastre. El oricum va schimba totul imediat", spune bioenergoterapeutul, în cadrul emisiuni "Adevăruri ascunse" de la Antena 3.

Iată care sunt cele 5 reguli de bază ale destinului


1. "Trebuie doar să-ţi doreşti, dar trebuie să-ţi doreşti din tot sufletul. E important să luăm decizii clare întotdeauna. Exact cum spuneam şi cu căniţa sau cu mantrele. Pune-ţi o dorinţă clară! Nu pune 10 dorinţe că nu se vor îndeplini. Sunt unii care spun că nu s-a îndeplinit dorinţa. Păi, înseamnă că e greşeala ta. Nu era pentru tine. Ţi-ai pus o dorinţă ireală.

2. Este destul de uşor să ne schimbăm calea. Mergem pe un drum, apoi hai că mai ţopăim puţin şi pe cealaltă parte. Nu! Opreşte-te şi realizează că acel drum nu duce nicăieri! Nu vei înţelege nimic. Nu tu eşti cel inconsecvent, ci destinul îşi bate joc de tine într-un mare fel. Nu poţi trăi aşa! 

Problema este că în loc să ajungi la timp acolo unde ai de ars acel punct al karmei, al destinului, vei face chestia asta mult mai greu. E bine să ne oprim din drumul pe care-l vedem greşit în viaţa noastră şi după să începem să mergem pe alt drum. În orice situaţie este valabilă. Sufleteşte sau financiar, în orice este valabil. Nu putem face acest lucru! Trebuie să oprim şi începe a merge pe alt drum. Căcnumai aşa vom vedea că există alt drum.

3. Totul în viaţa asta are un preţ. Ce e gratis, e de fapt foarte scump. Mai au evrei o zicală. Că ce e degeaba, nu e bun. Îţi dă gratis, dar pe partea cealaltă îţi ia şi pielea de pe tine.

4. Cea mai scumpă resursă este inacţiunea. Să stai şi să aştepţi. Chestia asta o facem spre sfârşitul vieţii.

5. Dacă o persoană se teme că va greşi, deja e o greşeală. Pentru că decizia este cea care contează. Deci, nu facem ceva ca să nu greşim, când de fapt am greşit.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: destin  dorinta  lidia fecioru  mantra  reguli 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel