Chiromanție - linia infidelității. Cum îți dai seama dacă cineva are o aventură doar uitându-te în palmă
Data publicării:
Chiromanția te poate ajuta să citești în palmă cât de fidelă este o persoană

Arta chiromanției este uluitoare. Un cititor în palmă îți poate descoperi întreaga viață doar uitându-se la mâna ta. Cele mai comune linii sunt linia vieții, linia iubirii, linia destinului, linia soarelui și linia inimii. Fiecare linie reprezintă o bucată din viața ta, cum ai ajuns unde ești astăzi și încotro te îndrepți. 


Poți descoperi secretele acestor linii prin profunzimea, lungimea și felul în care se curbează și, la fel cum fiecare are o amprentă digitală unică, fiecare are o mână unică. 

Citirea în palmă se face pe ambele mâini: mâna stângă arată potențialul sau viitorul, în timp ce mâna dreaptă arată ceea ce ai făcut în trecut. A pune întrebări în timp ce citești palma unei persoane este super important, astfel încât să îți poți valida gândurile și observațiile. De asemenea, atunci când știi mai multe despre cineva, poți adapta informațiile la experiențele sale de viață. 

Originea cititului în palmă este foarte dezbătută și destul de necunoscută, unii susțin că practica a început în India antică. Cititul în palmă a dispărut pentru o vreme, apoi a revenit în anii 1900.

Spre deosebire de alte practici, chiromanția este destul de ușor de învățat, deoarece ai întotdeauna un subiect de test la îndemână: propria ta palmă. 

Nimic nu este de neglijat în chiromanție: Care este textura mâinii? Sunt unghiile vopsite? Fiecare detaliu contează și poate fi legat de citirea generală a palmei. 

În plus, liniile din palma unei persoane pot fi corelate cu cele patru elemente: pământ, foc, apă și aer. În timp ce cineva poate avea o mână de pământ, nu este neapărat Fecioară - deși, mâinile unei persoane sunt adesea de același element cu semnul său astrologic. 


Diferitele părți ale mâinii se referă, de asemenea, la planete. Această interpretare vine pe locul al doilea după evaluarea generală a liniilor mâinii și observațiile inițiale. 

Cum îți poți da seama dacă cineva are o aventură doar uitându-te la mâna sa


Pe mâna dominantă a unei persoanei există o linie sub degetul mic, pe partea laterală a mâinii. Această linie arată relațiile romantice actuale. Cu toate acestea, dacă există o linie mai mică chiar sub linia mai mare, cel mai probabil persoana respectivă are o aventură. 

@triplemoonguide

How to tell if you’re going to have an affair or if someone’s having an affair ##palmistry ##palmreader ##astrology

♬ Blade Runner 2049 - Synthwave Goose

 

 

Potrivit astrologului și ocultistului Aliza Faragher, "chiromanția nu este o practică care să dea răspunsuri fixe. Pe măsură ce descoperi semnificațiile formelor mâinilor, ale monturilor și liniilor, lasă-te ghidat de intuiție și începe să-ți formezi propriile modele de interpretare".


Ea adaugă că trebuie "să ținem cont de faptul că atât mâinile, cât și oamenii se schimbă pe parcursul unei vieți și că fiecare dintre noi are posibilitatea de a-și desena propriul destin." 

Așa cum spune Faragher, chiromanția nu este simplă. O persoană poate foarte bine să fie super-fidelă față de partenerul său, dar totuși să aibă o linie a palmei "aventură", deoarece chiromanția nu este o metodă clară și precisă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: aventura  chiromantie  citit  fidel  infidel  palma 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel