Motivul pentru care Teo Trandafir nu poartă niciodată costum de baie: „Eu nu mă dezbrac în viața asta”
Ingrediente:
1 țelină
1 morcov
1 rădăcină de păstârnac
100 g orez
200 g roșii
1 l borș
Pentru perișoare:
500 g carne tocată de curcan
1 ceapă
2 ouă
cimbru, piper, sare
Mod de preparare:
Legumele trebuie curățate, spălate și tăiate mărunt. Se pun la fiert într-o oală cu 4 l de apă. Adăugăm puțină sare.
După ce sunt aproape fierte punem și orezul și roșiile decojite și tăiate mărunt.
Pentru perișoare vom amesteca carnea tocată de curcan cu ceapa tocată mărunt, ouăle și condimentele. Acestea vor fi modelate cu mâinile umede și adăugate în oală. Lăsăm la fiert până se ridică la suprafață.
Adăugăm sare și borș.
La final adăugăm verdeața tocată și acoperim cu un capac pentru 10 minute.
Poftă bună!
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: ciorba curcan perisoare
Horoscop zilnic, marți, 19...
Iată rețeta de pui crispy pe...
Iată cum să prepari cea mai...