Cornel Ilie, adevărul despre relația cu fosta soție, după divorț. Cum se înțeleg cei doi: "Privind în urmă, suntem..."
Data publicării:
Cornel Ilie a dezvăluit care este relația dintre el și fosta soție după ce au decis să meargă pe drumuri separate.

În urmă cu un an, Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, a decis să pună capăt mariajului său cu Eliza, după cinci ani de căsnicie. Decizia celor doi a luat în surprindere pe toată lumea, mai ales că nu dădeau de înțeles că în cuplul lor ar exista probleme. Recent, artistul a fost invitat în cadrul podcastului lui Mihai Morar, acolo unde a vorbit  despre viața sa din ultima perioadă, dezvăluind totodată ce fel de relație are acum cu mama copiilor lui.

„Există dragoste și după divorț, și după iubire' este descoperirea extraodinară pe care Cornel Ilie a făcut-o de când a divorțat.

 

Cei doi au împreună au doi copii, Zara (6 ani) și Cezar (2 ani), astfel că au păstrat o relație de prietenie pentru ca cei mici să nu simtă lipsa vreunuia dintre ei.

„L-am pierdut și pe tata. Am fost pus în fața unor momente care au venit să vindece ceva în mine, nu să mă distrugă. Suntem foarte bine și ne înțelegem extraordinar.

Toată povestea nu stătea în conceptul de a fi căsătoriți și de a arăta oamenilor că nu sunt probleme în cuplu. Am declarat divorțul nostru cu multă prietenie, pentru a da speranțe și altora că se poate face și așa, nu doar cu exemple negative.

Nu încurajez oamenii să se despartă, dar unii nu o fac de teamă să nu spună lumea ceva. Eu am pus în primul plan copiii. Tot ceea ce facem este să protejăm copiii. Și cred că scoatem cel mai bun lucru din asta', i-a povestit Cornel Ilie lui Mihai Morar.

 

Cornel Ilie, afectat de pandemia de coronavirus

 

Artistul a declarat că pandemia de coronavirus l-a afectat și pe el, dar a reușit să treacă peste toate cu cu tenis și cu muzică clasică.

 

„Mă țin în echilibru vorbind zilnic cu copiii, e cea mai bună hrană. Am avut norocul că am stat la curte și m-am putut plimba în picioarele goale. Sau luam un copac în brațe.

Noaptea, vorbeam cu stelele, ziua, cu norii. Știu că sunt pe drumul bun spre cea mai bună versiune a mea. Da, există dragoste de oameni după iubire, după ce iubirea nu mai există între ei.

Dar există o formă de dragoste care rămâne acolo, orice ar fi, mai ales după ce au făcut doi copii împreună. La un an după divorț, pot spune că da, există dragoste după iubire, e și mai mare certitudinea.

Privind în urmă, cu atât mai mult suntem într-un punct superb ca relație. Foarte puțini oameni înțeleg așa ceva', a mai spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Cornel Ilie  divort  sotie 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel