Cui îi lasă Viorel Lis toată moștenirea pe care o are. Fostul edil al Capitalei vrea ca Oana să devină mamă: ”Să nu rămână singură”
Data actualizării:
Data publicării:
Viorel Lis a dezvăluit cui îi va lăsa toată averea pe care o deține. De asemenea, fostul edil al Capitalei își dorește ca Oana Lis să adopte cât mai repede un copil.

În ultima perioadă, problemele de sănătate nu-i dau pace lui Viorel Lis. Ajuns la vârsta de 77 de ani, fostul edil al Capitalei se gândește deja la momentul în care va pleca din această lume. Recent, acesta a mărturisit că toate moștenirea pe care o are îi va rămâne soției sale, Oana Lis.

De asemenea, Viorel Lis a declarat că își dorește ca soția sa să adopte cât mai repede un copil pentru a nu rămâne singură în momentul când el nu va mai fi. Deși pentru el este prea târziu să se mai bucure de acest lucru, este sigur că Oana Lis va fi foarte fericită.

”Asta e plăcerea ei și mă gândesc și eu că dacă n-am avut copii să nu rămână singură. Pentru mine nu se mai schimbă nimic, e prea târziu”, a spus Viorel Lis la Antena Stars.

Noi informații despre starea de sănătate a lui Viorel Lis. Medicii sunt rezervați: “Mi-au spus să nu mă aștept la minuni”

 

Fostul primar al Capitalei a precizat că Oana a fost cel mai mare sprijin al lui și fără ea nu ar fi putut să trăiască. Mai mult decât atât, Viorel Lis a mărturisit că nu a crezut vreodată că soția lui să îl ajute atât de mult  și e de părere că ea este singura persoană din viața sa care a fost cu adevărat lângă el.

Secretul longevității, dezvăluit de cel mai vârstnic australian. Are 111 ani și folosește rețelele de socializare

”Nu mă așteptam să aibă atât de mult suflet, dar îmi dau seama că e pentru prima dată când am pe cineva cu adevărat lângă mine. Contează enorm, contează pentru că, chiar dacă stau foarte mult în pat, eu am ieșit doar la recuperare, e bine că e cu mine, mă simt foarte bine, adică trec peste ceea ce am”, a mai spus Viorel Lis la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: mostenire  Oana Lis  viorel lis 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Zanni îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Nu mai ai cum să fii nici cu roșu, nici albastru. Ar trebui să se facă culoarea trădătorilor”

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”

Sursa foto: freepik.com

Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”




pixel