Culiță Sterp și Daniela Iliescu au ales numele pentru băiețelul lor: „E un nume biblic, din Vechiul Testament”
Data publicării:
Mama Geta a dezvăluit ce nume au ales pentru cel mic, Culiță și frumoasa lui iubită. 

Culiță Sterp a devenit tătic pentru prima oară, iar fericirea este una imensă. Frumoasa lui iubită, Daniela Iliescu, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, de 4 kilograme și 55 de cm. Cei doi nu au vrut să dezvăluit nici chipul, dar nici numele bebelușului. Cea care i-a dat de gol a fost chiar mama artistului. 


„Mie mi-ar fi plăcut David. David Sterp sună foarte bine. Dar nu cred că va fi ăsta, fiindcă mama şi tatăl său au vrut un altul. Nu-l pot spune, fiindcă aşa mi-a cerut Culiţă şi am să-i respect rugămintea. Pot însă spune că e un nume biblic, din Vechiul Testament. E un nume foarte rar, unii spun că nu l-au mai avut. Numele începe cu „M” și se termina cu „N””, a spus mama Geta pentru impact.ro


Chiar dacă 6 luni a fost singură, cât timp Culiță se lupta în cadrul emisiunii Survivor România pentru premiul cel mare, proaspăta mămică s-a descurcat de minune și a fost o curajoasă. 


”Ieri pe la 11 mi-a scris mie..ea râdea, dar după aceea i-a pierit râsul. Daniela se simte foarte bine, chiar azi dimineata am vorbit cu ea, mi l-a aratat si pe cel mic, dar mna saraca la nastere a lesinat, chiar dupa nastere...pentru că nu stiu cum sa va spun, ea a fost la o clinica particulara si a fost sub supraveghere poate la mai multe cadre medicale, dar fiind sarcina asa mare, prima sarcina, nu stiu...


Pe Daniela a facut-o mama ei de 5 kg200 de grame. Si natural..pe timpul nostru nu se nastea cezariana”, a mărturisit Mama Geta, la Ștafeta Mixtă.


Culiță Sterp a postat deja pe rețelele de socializare prima imagine cu bebelușul și se poate citi pe chipul său fericirea imensă pe care o simte. Ba mai mult, artistul a transmis și un mesaj emoționant pentru familia lui. Acesta le-a promis Danielei și băiețelului că va face tot ce îi stă în putință să le ofere tot ce au nevoie și să fie fericiți o viață întreagă. 


„Astăzi 17 Iunie, am văzut cum arată fericirea, până acum pot spune că am trăit degeaba! Nu se poate descrie în cuvinte acest sentiment, aceste trăiri, pe care vă doresc tuturor să le simțiți, pt că vă schimbă viața cu adevărat.


4 kg si 55 de cm, atât are fericirea noastră întruchipată într-un îngeraș de băiat, pe care l-a adus pe lume cea mai frumoasă si cea mai iubită mămică din lume @daniela.iliescu! Vă iubește tata și o să facă tot ce-i stă în putere să aveți o viața frumoasă și să nu vă lipsească nimic”, a scris Culiță pe Instagram. 

 

Citește și: Irina Rimes, îndrăgostită în mare secret de un celebru prezentator TV: „Tu erai bărbatul ăla frumos cu care m-aș fi căsătorit”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: baietel  Culiță Sterp  nume  tatic 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel