Cum poți scăpa de pofta de dulce. Secretul lui Carmen Brumă
Data publicării:
Carmen Brumă a dezvăluit care sunt elementele cheie pentru a avea un corp de invidiat. 

Carmen Brumă este un model pentru toate persoanele care își doresc să aibă un stil de viață sănătos și o siluetă perfectă. Vedeta s-a confruntat în trecut cu probleme de greutate, însă a reușit să slăbească și să fie mulțumită de felul cum arată. 


Carmen Brumă nu are grijă doar de silueta ei, aceasta oferă sfaturi și îndrumare tuturor persoanelor care își doresc să aibă un stil de viață echilibrat. Carmen Brumă susține că un element important pentru a scăpa de kilogramele în plus este un metabolism bun. 


„Metabolismul depinde și de conduita până la o anumită vârstă. Dacă avem grijă de masa musculară și o lucrăm în mod constant, atunci ne vom bucura de un metabolism bun și vom putea mânca un pic mai mult, fără să ne îngrășăm”, a spus Carmen Brumă pentru CSID.ro. 


Carmen Brumă a dezvăluit care este secretul ei pentru scăpa de pofta de dulce. Vedeta susține că are multe momente când ar mânca ceva mai puțin benefic pentru siluetă și de cele mai multe ori așteaptă 10 minute pentru a observa dacă acea senzație trece. Dacă totuși pofta nu dispare, aceasta mănâncă ceea ce organismul îi cere. 


„Dacă mă apucă poftele, așa cum este normal pentru oricine, aplic o tehnică ce dă rezultate în cazul multor persoane. Aștept minimum 10 minute din momentul în care apare pofta până când se presupune că încep să mănânc. În caest timp, mă gândesc la ce urmează să fac și evaluez urmările. Beau apă, inspir, expir și de cele mai multe ori, amânarea mă ajută să-mi temperez pofta. Dacă după aceste 10 minute, mi-e poftă în continuare, atunci mănânc”, a adăugat vedeta. 

 

 

Secretul siluetei lui Carmen Brumă. Regula de la care nu se abate niciodată

 

„Eu am niște reguli pe care le-am introdus acum foarte mulți ani în viața mea și de la care nu mă abat. Una dintre ele este că nu mănânc zilnic același lucru și încerc să diversific cât de mult pot mesele. Una dintre problemele alimentației noastre este lipsa diversității. Mâncăm aceleași patru legume, fructe, cereale etc. În programele mele, mesele sunt diferite de la o zi la alta, și asta li se pare dificil multor persoane, care mă întreabă de ce nu pot mânca șapte zile același mic dejun, de exemplu.

 

O alimentație sănătoasă presupune diversitate, echilibru, flexibilitate și concordanță cu gradul de activitate fizică. Sportul în ecuația asta este un fel de bon de masă. Dacă faci sport în mod constant și susținut, îți permiți să mănânci mai mult față de o persoană care nu face asta. Plus beneficiile de ordin psihic, care sunt foarte mari și subevaluate. Eu cred sincer că, în vremurile pe care le trăim, sportul este obligatoriu pentru sănătatea mintală”, a declarat Carmen Brumă pentru VIVA!.

 

Citește și: 6 greșeli care nu te lasă să slăbești. Carmen Brumă: „Răspunsul e simplu”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Diete
Tagurile articolului: Carmen Bruma  dulce  pofta  silueta 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel