Cum se menține în formă INNA. Artista are un meniu special
Data publicării:
Inna a dezvăluit ce face pentru a se menține în formă. Artista are un meniu special și un ritual de la care nu se abate.

Inna a cunoscut succesul muzical atât în România, cât și în străinătate. Lookul artistei s-a tot schimbat de-a lungul vremurilor, aceasta adoptând mai degraba un stil natural, fără prea multe artificii.

Vedeta apare deseori complet nemachiată pe rețelele de socializare, iar fanii sunt uimiți de cât de bine arată complet naturală. Ca să nu mai vorbim de momentele în care artista își dezvăluie trupul perfect sculptat: Talie de viespe, pătrățele pe abdomen, picioare tonifiate. Cam acesta ar fi visul oricărei femei. Vedeta dezvăluie că are foarte mare grijă atât de fizicul ei, cât și de psihic. Se antrenează constat, iar la capitolul alimentație, are un meniu special. Vedeta a renunțat la carne și la produsele de origine animală, optând pentru o alimentație vegană. 

„Eu mă simt foarte bine cu mine însămi, am grijă de mine, de ceva timp fac antrenamente cu Florin Cujbă, merg și la masaje anticelulitice, am grijă de tenul meu, mănânc vegan, dorm cât de mult pot și încerc să fiu mereu odihnită. Sunt momente în care aș spune că sunt nesigură, nu neapărat că nu mă simt bine în pielea mea, dar sunt mai degrabă mood-uri trecătoare. Reușesc să rămân echilibrată făcând toate lucrurile despre care am menționat, dar și petrecând timp de calitate cu oameni dragi mie (familie, prieteni, iubit)”, a povestit Inna pentru Unica.

 

 

Inna face echipă cu Mihaela Rădulescu la Masked Singer România

 

4 detectivi vor încerca și în acest an să descopere cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii: cine sunt vedetele ascunse în show-ul Masked Singer România? Mihaela Rădulescu, Alex Bogdan, INNA și Horia Brenciu vor analiza în detaliu fiecare prestație a măștilor, fiecare indiciu, dar și fiecare element din costum, pentru a afla cine este cel/cea care se ascunde în mască. 

 

Dacă anul trecut a reușit să descopere multe dintre vedetele ascunse sub mască și a fost încoronată ”Regina detectiv”, auzul ei dându-le mari bătăi de cap personajelor, anul acesta INNA și-a propus să încurce în continuare socotelile celor care se ascund în măști și să deconspire cât mai multe celebrități:

”Sunt entuziasmată să fiu detectiv și în cel de-al doilea sezon de Masked Singer, este un proiect TV extraordinar în care mă distrez alături de colegii mei, descoperim personaje și povești savuroase, măști spectaculoase. Dacă primul sezon a fost tare, cel de-al doilea sezon va fi cel mai tare, așa că fiți cu ochii pe noi!”, a spus INNA.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Diete
Tagurile articolului: antrenament  dietă  Inna  silueta  vegana 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel