Emilia Ghinescu și iubitul se căsătoresc, după 10 ani de relație. Cine vor fi nașii celor doi: ”Ne dorim o petrecere restrânsă”
Data publicării:
Emilia Ghinescu este pregătită să îmbrace din nou rochia de mireasă. Artista și iubitul ei se căsătoresc după zece ani de relație.

Nuntă mare în showbiz! După zece ani de relație, Emilia Ghinescu și iubitul ei au decis să facă pasul cel mare și să își unească destinele pentru totdeauna. Anunțul a fost făcut chiar de artistă, care este în culmea fericirii. Artista a declarat că urmează ca în toamnă să facă cununia civilă. Cât despre petrecere, aceasta a mărturisit că își dorește ca totul să se desfășoare într-un cadru restrâns și să aibă alături doar familia și câțiva prieteni apropiați.

 De asemenea, Emilia Ghinescu a declarat că nu vrea muzică tare, și nici meniuri tradiționale. Aceasta a înlocuit sarmalele cu un bufet suedez.

”În toamna, prin octombrie, vom face cununia, vrem să nu fie foarte cald afară. Noi nu facem nuntă foarte mare, cu mulți invitați. Am mai fost mireasă și știu cum e. Ne dorim o petrecere restrânsă, cu rudele și familia. Petrecerea va fi undeva la Sinaia sau la mare. Aș vrea un garden party. Să nu aud muzică, să nu aud bubuială. Nu vreau să fie sarmale la nuntă, ci să avem un bufet suedez.”, a declarat Emilia Ghinescu în cadrul unei emisiuni TV.

Emilia Ghinescu a precizat că rochia nu va fi una de prințese ținând cont de faptul că a înaintat în vârstă, iar nașii artistei și iubitului său vor fi Nicoleta și Ioan Niculae.

”Eu iubesc peștele, fructele de mare. Cred însă că la mare avem și locația, nașii noștri au un hotel acolo. Nașii vor fi Nicoleta și Ioan Niculae. Am rezonat cu ei și ei cu noi și suntem lângă dânșii de atâția ani. Și la bine, și la rău. Nu o să am o rochie de prințesă, că am 43 de ani. Nu mai pare potrivită”, a mai spus artista de muzică populară.

Citește și: Simona Halep a fost cerută în căsătorie de iubitul milionar. Cum arată inelul de logodnă


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: emilia ghinescu  nunta 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel