Gabriela Cristea, primele declarații după ce s-a infectat cu COVID-19. Care este starea de sănătate a vedetei: "Totul se întâmplă foarte repede"
Data publicării:
Gabriela Cristea a făcut primele declarații după ce s-a infectat cu virusul SARS-COV2. Vedeta este izolată la domiciliu.

Valul 4 al pandemiei de Coronavirus a afectat foarte multe vedete din România. Mai mulți artiști au fost confirmați cu virusul ucigaș. Printre aceștia se numără și Gabriela Cristea. Recent, prezentatoarea TV a oferit și primele declarații legate de starea ei de sănătate. Potrivit acesteia, încă de ieri a început să simtă primele simptome ale virusului, dar acum se simte puțin mai bine.

Gabriela Cristea a mărturisit că este vaccinată cu ambele doze de vaccin, motiv pentru care nu a făcut o formă gravă a virusului. Acum, vedeta se află izolată la domiciliu, în camera matrimonială, iar soțul și fetițele ei se asigură că vedeta este bine.

Prezentatoarea TV a precizat că zilele trecute s-a simțit mai rău, a avut temperatură și frisoane, dar și dureri musculare.

 

"Vreau să promoveze ideea ca sunt vaccinată și m-am infectat cu noul coronavirus. În doua zile cred ca voi fi bine, însă tot rămân în izolare. Ieri m-am simțit foarte rău. Am avut temperatura, azi nu mai am deloc. În același timp durerile musculare au trecut și ele. Totul se întâmplă foarte repede. Sincera să fiu încă nu mi-am pierdut total gustul, mirosul nu sțiu încă, nu-mi dau seama.

Nu pot sa spun ca nu am gust deloc, însă mâncarea are gust diferit. Pofta de mâncare nu prea am. E destul de dificil sa le explic fetelor ca nu pot sa stau cu el, aseară băteau în ușă și ma strigau de după usa ca vor sa ma vadă. Eu stau izolata în dormitorul matrimonial, iar soțul meu cu fetele stau cu masca. Încercăm sa facem o joaca din asta.", a mărturisit la Antena Stars, Gabriela Cristea.

 

Tavi Clonda, probleme financiare din cauza pandemiei de Covid-19: „Spectacolele s-au anulat în proporție de 95 la sută”


Tavi Clonda și Gabriela Cristea traversează o perioadă mai grea din punct de vedere financiar.  Pandemia de Covid-19 a afectat majoritatea artiștilor din întreaga lume. Chiar dacă vara care tocmai a trecut le-a adus acestora un pic de speranță că totul va reveni la normal, iată că situația s-a înrăutățit, iar majoritatea evenimentelor au fost anulate din nou. 

Tavi Clonda se află în aceeași situație și a declarat că majoritatea spectacolelelor pe care le avea programate au fost anulate. Astfel, familia artistului trăiește acum doar din economii sau veniturile aduse de Gabriela Cristea. 


„Spectacolele s-au anulat în proporție de 95 la sută. E bine dacă mai sunt câteva. Cu emisiune, au rămas doar mamicile cu liplici, eu am fost scos. Acum se caută și tătici, dar mai greu cu ei”, a declarat Tavi Clonda pentru impact.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: coronavirus  covid  Gabriela Cristea 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel