Gabriela Prisăcariu, în costum de baie în luna a opta de sarcină. Vedeta a vrut să facă plajă pe terasă /FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil se pregătesc să devină părinți pentru prima oară. Cum arată vedeta în costum de baie în luna a opta de sarcină?

Dani Oțil și frumoasa Gabriela sunt din ce în ce mai emoționați deoarece vor deveni părinți pentru prima oară. Gabriela Prisăcariu va naște în luna septembrie un băiețel. Vedeta este însărcinată în luna a opta și le-a arătat fanilor de pe Instagram cum arată în costum de baie. 


Gabriela și-ar fi dorit să facă plajă pe terasă, dar spune că nu a rezistat prea mult din cauza temperaturilor mult prea ridicate din ultimele zile. Vedeta a îmbrăcat un costum de baie minuscul de culoare roz, în două piese, care i-a pus în valoare burtica de graviduță. 


„M-am aranjat, mi-am pus costum de baie pe mine, m-am dat cu cremă de protecție, am ieșit pe terasă și… am rezistat fix un minut. Mai bine aici, la aer condiționat”, a mărturisit Gabriela Prisacariu la InstaStory. 

 

 


Ce probleme a întâmpinat Gabriela Prisăcariu în timpul sarcinii?


Soția lui Dani Oțil le-a mărturisit fanilor că și-ar fi dorit să mănânce gogoși, dar din cauza problemelor de sănătate nu a putut. 

Viitoarea mămică a mărturisit că a avut poftă de chipsuri picante, însă acestea nu i-au făcut deloc bine, mai ales că nu obișnuiește să mănânce picant. În urma acestui lucru, Gabriela Prisăcariu a fost nevoită să bea doar sucuri naturale până când lucrurile vor decurge normal.


„În loc să-mi iau gogoși să mănânc, astăzi sunt pe sucuri pentru că cineva ieri a poftit la chipsuri picante și ce credeți, eu nu mănânc picant. Astfel că, fierea mea nu a fost pergătită pentru o cutie mare de chipsuri. Deci astăzi sunt pe sucuri. Mulțumesc bebelușule”, a spus Gabriela Prisăcariu.

 

Citește și: Minodora, prima reacție după ce s-a spus că a fost hărțuită de Tavi Colen. Ce s-a întâmplat între cei doi: ”Era puțin insistent. M-am speriat”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Dani Oțil  Gabriela Prisacariu  sarcina 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel