Gina Pistol, primele detalii despre botezul fetiței ei. Pe cine au ales să le fie nași: „Importantă este Biserica pentru micuță”
Data publicării:
Gina Pistol și Smiley se pregătesc de botezul micuței Josephine. Cum va arăta evenimentul?

Gina Pistol și Smiley trăiesc cele mai frumoase clipe din viața lor. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară, iar Josephine le bucură fiecare clipă a vieții. Chiar dacă își țin fetița departe de lumina refelctoarelor, cei doi vorbesc adesea despre fericirea pe care cea mică a adus-o în viețile lor. 


În prezent, cei doi se pregătesc de botez, iar Gina Pistol a vorbit despre evenimentul mult așteptat. Cine vor fi nașii de botez ai micuței Josephine?


„Nașul fetiței nu o să fie Adrian Sârbu, ci o prietenă, Diana, cu soțul ei, din Timișoara. Fetița nu o să aibă două perechi de nași sau mai multe, ci una singură”, a declarat Gina Pistol pentru playtech.ro.


Chiar dacă toată lumea s-ar fi așteptat la o petrecere cu fast pentru botezul fetiței lor, cei doi au decis că își doresc un botez restrâns, doar cu familia și câțiva prieteni. Gina Pistol susține că nu petrecerea este cea care contează, ci creștinarea micuței. Cel mai mare regret al Ginei, este legat de colegii din emisiunea Asia Express care nu pot particpa la botez, deoarece sunt plecați la filmări. 


„O să botezăm fetița și o să avem alături doar câțiva prieteni și familia, nu o să facem o petrecere cu sute de persoane. O să fie numărul de persoane cât o să ne permită legea. Îmi pare rău că nu vor veni și colegii mei de la 'Asia Express',  sunt plecați la filmări. Noi nu facem un eveniment foarte mare pentru că importantă este Biserica pentru micuță, important este ca ea să fie creștinată”, a mai spus vedeta. 

 

Smiley vrea să lanseze o piesă alături de Gina Pistol și Josephine. Artistul spune că fetița lui are un gângurit tare melodios și este fascinat chiar și când aceasta plânge. 

 

„Dar mă gândesc să fac o piesă cu ea. Eu am auzit-o gângurind şi mi se pare că are o voce extrem de muzicală. Are trei luni şi mi se pare că, chiar şi atunci când plânge, sună muzical. Poate sunt eu prea nebun după ea...”, a declarat Smiley pentru Click!. 

 

Citește și: Smiley, fotografie inedită cu Gina Pistol și fetița lor. Cum le-a surprins artistul / FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: botez  gina pistol  Smiley 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai




pixel