Halle Berry, despre cum i-a schimbat viața diabetul: „Am vrut să fiu puternică și sănătoasă pentru copiii mei”
Data actualizării:
Data publicării:
Halle Berry a fost diagnosticată cu diabet în urmă cu peste 30 de ani. Celebra actriță a fost la un pas să moară, în 1989, când a intrat în comă diabetică. 

Momentul în care a trecut pe lângă moarte a făcut-o pe Halle Berry să își regândească viața. Actrița și-a schimbat complet stilul de viață, ajungând astăzi, la 54 de ani, nu doar să țină boala sub control, dar și să arate ca o adolescentă. 

Vedete diagnosticate cu diabet. Cum își țin boala sub control


„Luptandu-ma cu diabetul, o mare parte din viata mea, am fost nevoita sa fiu foarte atenta la alimentatie. Asa ca, ani de zile, am urmat dieta ketogenica. Daca sunteti ca mine, puteti ameliora diabetul tip 2, veti avea o rezistenta fizica mai buna si o piele mai frumoasa. Ajuta chiar si la ameliorarea migrenelor!”, a scris Halle pe contul ei de Instagram


Recent, actrița rețeta a dezvăluit că nu a descoperit elixirul tinereții și nicio vreo pilulă magică pentru a vindeca diabetul. Secretul sănătății și siluetei înseamnă multă muncă și disciplină. 


 „După ce am aflat că am diabet, la 22 de ani, lucrurile au început să se schimbe și am început să văd fitness-ul ca pe o modalitate de a-mi îngriji sănătatea și corpul. Drept urmare, în următoarele câteva decenii, perspectiva mea (și antrenamentele mele!) s-au schimbat. Am început să mă concentrez mai mult pe a mă simți în formă decât să arăt în formă și antrenamentele mele au devenit acte de îngrijire personală.

Apoi, din momentul în care am devenit mamă, am vrut să fiu puternică și sănătoasă pentru copiii mei. Am vrut să fiu în preajma lor cât mai mult timp. Am vrut să-i pot scoate dintr-o casă în flăcări, dacă ar fi nevoie.

Acum, indiferent dacă fac mișcare singură sau mă antrenez cu Peter Lee Thomas, rutina mea de fitness se simte atât de ușoară - iar antrenamentele mele s-au transformat cu adevărat. În aceste zile, fac yoga și streaching, sprint rapid, lucrez cu greutatea proprie, greutăți și benzi de rezistență și practic arte marțiale.

Nu cred că Peter și cu mine am făcut vreodată exact același antrenament de două ori - și ajung mereu cu febră în locuri în care nici nu mi-am dat seama că am mușchi!

Astăzi, în loc să fac runde după runde de bucle de biceps, mă răsucesc prin mișcări ale întregului corp. Astăzi, pot face flotări ca un atlet și pot alerga departe.

Cu această abordare a fitness-ului, mintea mea nu se plictisește niciodată, corpul meu continuă să profite de beneficii și merg prin lume cu mai multă încredere decât oricând. Cireșa de pe tort, totuși: concentrându-mă mai mult pe performanța mea în materie de sănătate, mă bucur de mișcare mai mult decât oricând - și arăt mai bine ca niciodată”, a declarat ea pentru Women's Health


Antrenamentele bazate pe arte marțiale tind să fie excelente, oferind ecerciții cardio, precum și antrenament de forță și flexibilitate. Studiile au arătat, de asemenea, că antrenamentul dur în arte marțiale este excelent și pentru minte.


Nu consumă alcool și folosește cosmetice naturale

Actrița bea ceai în loc de alcool ... Uneori - Berry a recunoscut, într-o serie de Story-ri de pe Instagram, că este o fană a vinurilor fără sulfat, cu conținut scăzut de zahăr, dar cel mai adesea băutura pe care o consumă este o ceașcă de ceai fierbinte, asta pentru că diabetul nu îi permite să consume alcool, 


Își hrănește pielea cu alimente sănătoase

Pentru Halle, alimentația sănătoasă înseamnă mult mai mult decât menținerea unei siluete zvelte. Actrița a vorbit cu sinceritate despre diagnosticul de diabet pe care l-a primit la 22 de ani și despre modul în care respectarea dietei a ajutat-o ​​să își gestioneze stările. Halle Berry și-a exprimat dragostea față de mâncărurile sănătoase, care stimulează pielea, precum pasta de oase, care este umplută cu substanțe nutritive precum proteine ​​și colagen.

 


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Diete
Tagurile articolului: arte martiale  diabet  fitness  Halle Berry  sport  yoga 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel