Horoscop. 3 semne zodiacale care îți vor frânge inima
Autor: Bianca Moldoveanu pe 05 iun, 15:54 | Horoscop

Horoscop, sursa pixabay/ autor Rondell Melling

Aceste 3 zodii te vor face să suferi în iubire. Nu este indicat să te îndrăgostești de ele. 

Dezamăgirile în dragiste sunt extrem de dureroase, de aceea este important să știm ce zodii sunt cele care rănesc cel mai ușor în iubire. Aceste semne zodiacale renunță foarte ușor și trec rapid peste dezamăgirile în dragoste. 

Săgetător

Săgetătorii sunt cei mai aventuroși din tot zodiacul. Sunt oameni independenți, cu spirit liber, a căror primă prioritate va fi întotdeauna călătoria. Chiar dacă Săgetătorii intră într-o relație, ei se simt sufocați și legați de ea. Dacă nu primesc libertatea de care au nevoie, vor renunța la persoana iubită. 

Vărsător

Este un alt semn zodiacal independent, liber. Oamenii cu acest semn se îndepărtează adesea de lume și adoră să se delecteze în propriul spațiu. Relațiile, familia, prietenii nu îi deranjează, dar au nevoie de lumea lor. Aceștia sunt mai mult interesați de activități filantropice. Deci, atunci când simt că nu pot face nimic pentru societate, se vor îndepărta de oameni. 

Leu

Leii vor să fie mereu în centrul atenției. Indiferent de orice, ei vor să fie răsfățați, apreciați, iubiți și doriți. Dar nu este posibil ca cineva să le acorde mereu toată atenția lor, ceea ce îi enervează teribil pe Lei. Atunci când nu pot avea suficientă atenție din partea partenerului lor, nu se vor gândi serios la despărțire. 

 

Citește și: Horoscop. Berbec, Leu, Săgetător: 4 trăsături mai puțin cunoscute despre aceste semne zodiacale

Horoscop Vezi toate articolele