Horoscop RUNE 7-13 iunie 2021. Mihai Voropchievici: „Vești bune pentru Lei, fertilitate și belșug”
Autor: Bianca Moldoveanu pe 06 iun, 10:11 | Horoscop

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop RUNE. Numerologul Mihai Voropchievici vine cu previziunile pentru perioada 7-13 iunie 2021 pentru fiecare zodie.

Invitat în platoul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna care urmează. 

Berbec

Berbecul intră într-o săptămână de protecție divină, împotriva relelor, toate necazurile și toți ochii răi, bârfitori.

Taur

Taurul trebuie să se relaxeze în perioada următoare și să își dea seama sau să înțeleagă că cineva, foarte apropiat lui, are o stare de sănătate excelentă. Să nu își mai facă griji, pentru cei apropiați.

Gemeni

Gemenii sunt sfătuiți să aibă răbdare, să nu forțeze mâna norocului, pentru că toate surprizele plăcute sunt pregătite numai pentru acei Gemeni care știu să aștepte și să aibe răbdare.

Rac

Răcușorul a intrat în atenția celor dragi. Vor primi vești bune, dar s-ar putea să primiți și un cadou surpriză sau o sumă de bani.

Leu

Vești bune pentru Lei, fertilitate și belșug.

Fecioară

Fecioara intră în atenționare, trebuie să aibă și putere și tărie și forță să depășească o săptămână mai grea. Este o săptămână mai grea din toate punctele de vedere. Te poate încerca pe sănătate, financiar, la un loc de muncă și te pune în discuții, sau dacă ești o fecioară cu gura mare, este posibil să fii pusă pe liber.

Balanță

Balanțele trebuie să își consolideze poziția în societate și acasă. Săptămâna Toate Balanțele sunt într-o săptămână de afirmare.

Scorpion

Peste Scorpion a dat necazul. Are o dragoste nouă, fierbinte, pasională.

Săgetător

Săgetătorii sunt pregătiți să își facă bagajele. Astrele anunță o călătorie.

Capricorn

Pentru Capricorni, se anunță o vijelie. Au toate forțele să susțină o bătălie. Rămâneți calmi, nu vă certați, iar astfel se rezolvă totul fără dispută, fără ceartă și fără ton ridicat.

Vărsător

Vărsătorii trebuie să lase toate problemele din trecut și să se pregătească pentru o săptămână de vis.

Pești

Peștișorii au parte de o schimbare foarte importantă acasă. De trei săptămâni este pregătită și o să vedeți că se întâmplă ceva foarte frumos acasă la voi. 

Horoscop Vezi toate articolele