Horoscop săptămânal: 19-25 iulie. Trei zodii dau lovitura pe toate planurile
Data publicării:
Această săptămână este plină de evenimente astrologice, care vin cu o mulțime de schimbări în viețile tuturor. Trei zodii au parte de o săptămână excelentă, care pare a fi doar începutul unei perioade de glorie.

Toată lumea va simți schimbarea care se apropie, dar pentru Leu, Fecioară și Vărsător, săptămâna 19-25 iulie va fi chiar extraordinară. 

 

Prima schimbare are loc pe 21 iulie, când Venus - planeta iubirii - intră în Fecioară, practică, utilă și analitică. Este posibil ca această tranziție să nu fie cea mai strălucitoare pentru viața ta amoroasă, dar te va ajuta să construiești o relație puternică dacă ești dispus să depui efort. Limbajul iubirii al lui Venus în Fecioară este reprezentat de actele de serviciu, așa că nu subestimați modul în favorurile și micile surprize vă pot apropia de partener.

 

Adevăratul crescendo al acestei săptămâni începe pe 22 iulie. Acesta este momentul în care soarele va intra în înflăcăratul Leu, aducând un plus de pasiune în viețile tuturor. Soarele iubește să fie în Leu, ceea ce face ca sezonul Leului să fie un moment în care să trăiești, să îți îmbrățișezi diva interioară, precum și creativitatea.

În sezonul Leului - pentru că acesta este cel mai teatral semn zodiacal dintre toate - o Lună plină în Vărsător se va opune prompt Soarelui în Leu pe 23 iulie, la ora 22:37 p.m. ET. Această lună plină poate face lumină asupra comunității tale, a viziunii tale și a instinctului tău umanitar. De asemenea, vă va încuraja să vă îmbrățișați excentricitățile și să deveniți mai autentic.

Iată la ce se pot aștepta următoarele semne zodiacale:


Leu: 

Este momentul pe care îl așteptai, Leu. Soarele se mută oficial în semnul tău zodiacal și îți aduce puterile la viață. Este ca și cum ai așteptat răbdător într-un cocon, visând doar la momentul în care vei putea să-ți vezi aripile colorate desfășurându-se. Sunt atât de multe lucruri care te așteaptă; atât de multe revelații despre cine ești și atât de multe oportunități de a te lăsa să strălucești. Pentru că acum este momentul, Leu. Este timpul să te bucuri de a fi în centrul atenției și să nu permiți nici măcar un gram de vinovăție în viața ta.


Fecioară: 

Shh, nu spune niciunui Leu din viața ta, dar ești pe cale să devii cea mai sexy persoană din cameră. Totul datorită faptului că Venus dansează acum în Fecioară, concentrându-și toate vibrațiile fermecătoare direct asupra ta. Este ca și cum cineva ar presăra praf sexy peste tine, făcându-i pe toți să acorde o atenție sporită celor mai bune calități ale tale. S-ar putea să te trezești atrăgând mai mulți pretendenți romantici în această perioadă și cu siguranță vei descoperi că prietenii tăi vor dori să fie în preajma ta și mai mult.

 


Vărsător:


Săptămâna aceasta s-ar putea simți ca un val puternic de energie, Vărsătorule. Uneori, această energie poate fi incomodă, ca un val oceanic care te ia prin surprindere. Cu toate acestea, șocul apei reci și sărate te va energiza și te va trezi pe măsură ce te vei simți mai confortabil în pielea ta. Cu o lună plină care aterizează în prima ta casă a sinelui, s-ar putea să te împaci cu faptul că te schimbi. Deși schimbarea este adesea înfricoșătoare, este, de asemenea, momentul în care te simți cel mai viu.

 

 


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: fecioara  horoscop  leu  Varsator  venus  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel