Horoscop sexual de weekend. Venus îşi face de cap: La fel şi aceste zodii! Aşteptaţi-vă la mesaje de la 'foşti'!
Data publicării:
Ne aşteptăm la un weekend de pomină pe plan amoros. Venus se află în mişcare şi va forma un trigon cu Jupiter şi un careu cu Pluto. Ce înseamnă acest lucru şi ce legătură are cu relaţia ta sau cu persoana specială pe care ai pus ochii? Află în următorul articol:

Ne aşteptăm la un weekend de pomină pe plan amoros. Venus se află în mişcare şi va forma un trigon cu Jupiter şi un careu cu Pluto. Ce înseamnă acest lucru şi ce legătură are cu relaţia ta sau cu persoana specială pe care ai pus ochii? Află în următorul articol:

BERBEC

Toate aspectele săptămânii viitoare din Balanță va arde zona de relații a graficului tău! Acesta este un moment minunat pentru a încerca ceva distractiv, sexy sau romantic - dar asigurați-vă că alegeți întâlnirile cu înțelepciune. Acesta este un moment spectaculos pentru a ajunge cu cineva cu care împărtăşiţi reciproc sentimente de admiraţie. Dacă nu sunteți sigur cât de mult interes au pentru o relaţie cu dvs, întrebaţi. În acest moment, relația se poate simți ca dintr-un basm!

TAUR

Dacă a petrece timpul cu partenerul tău se simte ca o corvoadă, poate că nu se potrivește perfect. Participarea la o întâlnire ar trebui să se simtă interesantă, nu ca și cum ai face comisioane. Uranus, planeta surprizelor și revoluției, îți aprinde semnul chiar acum, îndemnându-te să fii tu cel care să scuture lucrurile. Apropo, nu vă așteptați ca toate aceste schimbări să fie ușoare. Dar orice se întâmplă, chiar dacă asta înseamnă să renunţi la cineva, este bine pentru tine - și se întâmplă în curând.

GEMENI

Ce ți s-a întâmplat, Gemeni ?! Erai atât de distractiv, spontan și jucăuș, dar acum acționezi mult prea serios.

Sfat gratuit: dacă îți place ceva sau de cineva, chiar dacă nu sunt genul tău obișnuit,dă-i o şansă! Dacă vrei să încerci ceva ciudat și nou, spune-i partenerului tău! Încetează atât de mult să îți pese de imagine săptămâna aceasta și permite-ți să obții fără scuze ceea ce îți dorești. Acest lucru este doar între tine și partenerul tău, așa că dacă altcineva are ceva de spus despre asta, ignoră-i!

RAC

Nu te poți abține dacă ceva / cineva te face să simți într-un anume fel. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să exprimi aceste sentimente. În această săptămână, cineva din trecut te-ar putea supăra sau persoana cu care vorbiţi acum ar putea să spună / să facă ceva neplăcut care să-ți amintească de o relație trecută și s-ar putea să te detaşezi de acea persoană.

Sfat: Nu! Dacă este un fost, pur și simplu apăsați butonul de blocare. Dacă este partenerul tău, spune-le de ce nu ți-a plăcut ceea ce au spus / au făcut. Sfârșitul săptămânii are mai mult potențial pentru romantism, așa că nu strica lucrurile începând o luptă în acest weekend!

 

Citește continuarea pe ASTROSENS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: cuplu  horoscop sexual  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel