Horoscopul vedetelor. Cât de compatibili sunt Meghan Markle și Prințul Harry: Leu și Fecioară
Data actualizării:
Data publicării:
Meghan Markle și Prințul Harry trăiesc o poveste de dragoste mai ceva ca în filme. El prinț, ea actriță, fără nicio legătură regală, au reușit să își construiască o familie superbă în ciuda obstacolelor întâlnite. Dar ce e dincolo de imaginea perfecțiunii afișată de celebrul cuplu, ne spun astrele.

Potrivit astrologului Michelle Fedrizzi, ducele și ducesa de Sussex sunt extrem de compatibili. Născută în zodia Leu, Meghan se potrivește mănușă cu Harry, care este zodia Fecioară. Însă, aspectele din harta natală a celor doi pot dezvălui mai mult de atât.

Horoscopul vedetelor. Cât de compatibili sunt Kate Middleton și Prințul William: Capricorn și Rac


Fedrizzi subliniază că natura grijulie a lui Markle completează perfect latura emoțională a Prințului Harry. "Soarele lui Meghan este în Leu, iar Soarele lui Harry este în Fecioară, ceea ce înseamnă că se echilibrează reciproc într-un mod constructiv, în care fiecare aduce lumină în inima celuilalt", spune ea.

"Amândoi au hărți foarte feminine și sunt aici pentru a aduce mai multă lumină și vindecare în comunitățile lor și pentru a face o schimbare, în special Meghan cu Soarele ei în Leu și Mercur în Leu".

Această mentalitate a inspirat probabil cuplul să renunțe la atribuțiile regale și să se mute în California pentru a-și crește cei doi copii: Archie (2 ani) și Lilibet (2 luni). 

Meghan are Venus în Fecioară, iar Harry în Balanță, ceea ce aduce un echilibru fantastic al căminului. 

"Ei aduc vindecare prin iubire",  spune Fedrizzi.


Compatibilitate Leu- Fecioară

 

Interacțiunea dintre Leu și Fecioară este una dintre cele mai provocatoare combinații pentru o relație romantică și una dintre cele mai bune pentru o relație de afaceri. Fiind semnul zodiacal al "Eu reușesc", Leul este competitiv, jucăuș și încrezător. Fecioara este semnul "Eu fac" al zodiacului și este sârguincios, metodic și perfecționist. 


Fecioara este mai timidă, introverită, analitică și un pic mai răbdătoare față de vulcanicul Leu, care știe cum să fie sufletul petrecerii în orice împrejurare. Deși diferențele dintre ei ar putea părea o piedică, tocmai aceste diferențe îi ajută să se șlefuiască și să evolueze, fiecare luând de la celălalt ceea ce îi lipsește. Cuplul Leu Fecioară este solid, ambii fiind extrem de implicați emoțional și mental atunci când intră într-o relație.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: International
Tagurile articolului: compatibilitate  fecioara  horoscop  leu  Meghan Markle  Prințul Harry  zodii 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel