Ilie și Ioana Năstase nu mai divorțează. Ce a făcut-o pe brunetă să se răzgândească: ”S-a schimbat foarte mult”
Autor: Romina Băluță pe 09 iun, 19:08 | Vedete

Ilie Năstase și Ioana Simion, sursa foto Facebook

Răsturnare de situație în cazul divorțului dintre Ilie și Ioana Năstase. Bruneta a decis să îi mai dea o șansă soțului ei.

Ioana a decis să îngroape securea războiului și să-i mai dea o șansă soțului ei, Ilie Năstase. Deși, toată lumea credea că între cei doi lucrurile s-au terminat, iată că situațăa s-a schimbat la 180 de grade. Ioana Năstase a recunoscut că soțul ei este un bărbat destul de gelos, drept dovadă stând reacția lui Ilie Năstase când bruneta a primit un buchet imens de trandafiri.

Recent, bruneta a declarat că s-a hotărât să retragă cererea de divorț, dar a căzut de comun acord cu soțul ei să facă toate demersurile necesare pentru a anula acest lucru. Mai mult decât atât, Ioana Năstase a precizat că nu a uitat momentele în care soțul ei a fost violent, însă a preferat să îl ierte și săi mai dea o șansă, sentimentele dintre cei doi fiind în continuare extrem de puternice.

”E mai bine pentru mine și Ilie. Eu nu am uitat acel eveniment din luna ianurie, l-am iertat și am trecut peste, încerc să fie cel mai bine și pentru mine și pentru el, e exact ce simt acum”, a povestit Ioana Năstase pentru Antena Stars.

Potrivit spuselor Ioanei Năstase, Ilie s-a schimbat destul de mult în ultima perioadă, motiv pentru care își dorește să mai dea o șansă poveștii de iubire dintre ei.

”Încerc să rămânem un cuplu frumos, fără scandaluri, fără certuri pentru ca nu sunt învățată să trăiesc așa”, a explicat Ioana Năstase.

 Mai mult decât atât, Ioana Năstase a declarat că în ultima perioada a petrecut mai mult timp împreună cu soțul ei și chiar urmează să plece împreună la Paris.

Vedete Vezi toate articolele