Decizia radicală pe care Teo Trandafir a luat-o în legătură cu fiica sa: „Are o vârstă la care nu se mai recomandă acest lucru”
INGREDIENTE:
250 g de capșune tăiate bucăți
150 g de zahăr
200 g de frișcă
200 ml de lapte integral
un vârf de sare
MOD DE PREPARARE: Amestecă bucățile de căpșuni cu 75 g de zahăr într-un bol mediu. Lasă pentru 15 minute pentru a permite căpșunelor să își elibereze sucul. Amestecă fructele la blender. Separat, amestecă frișca și laptele integral, sarea, restul de zahar și căpșunile pasate. Lasă să stea pentru 15-20 de minute, apoi dă compoziția la congelator pentru cel puțin 10-12 ore.
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: inghetata de capsune rețetă
Andreea Bănică s-a afișat în...
Carmen Brumă a împărtășit cu...