Ioana Ginghină, dieta DRASTICĂ pe care o ține vara. Consumă un singur aliment timp de 5-10 zile: „E ușor de urmat, iar efectele sunt garantate”
Data publicării:
Ioana Ginghină are o metoda drastică de a slăbi vara. Actrița consumă un singul aliment pe o perioadă de 5-10 zile și susține că rezultatele sunt uimitoare.

Ioana Ginghină este o pasionată a stilului de viață sănătos și a experimentat mai multe tipuri de diete, de-a lungul timpului. Pentru vară, actrița are un regim special, pe care îl urmează cu sfințenie. 

Vedeta ține dieta cu pepene pentru 5-10 zile. Mai exact, în tot acest timp, ea consumă doar pepene. 


„Pepenele este vedeta verii, este fructul meu preferat. Aș putea mânca pepene fără răsuflare, de aceea când vine vara, nu ezit să țin o cură de 5-10 zile în care mănânc doar pepene.


Deși pare drastică, dieta cu pepene roșu este de fapt ușor de urmat, iar efectele sunt garantate. Pentru că o felie de pepene are doar 30 de calorii, care bineînțeles se digera foarte ușor, poți mânca cât pepene vrei. Ideea e să nu mai combini cu nimic, nimic, nimic, nici măcar cu pepene galben”, a povestit vedeta pe blogul ei.

 

Dieta cu pepene este urmată de o altă perioadă de regim, în care vedeta își pregătește organismul pentru o alimentație normală. Asfel că, după detoxifierea cu pepene, artista consumă aceste alimente, pentru câteva zile.


 „Mai jos va voi recomanda o cura pe care sa o tineti dupa cura de detoxofiere cu pepene, o dieta de revenire in care veti mai pierde cateva kilograme.

Depinde de tine cate zile vrei sa tii cura cu pepene, recomand minim 5, in care veti pierde intre 3-5 kg.

Apoi va mai recomand sa continuati cu pepene doar la cina şi in rest:

 

Mic dejun: un bol de cereale integrale cu lapte vegetal sau iaurt până la 3% grăsime.

Gustare: o felie de pepene roșu. 

Prânz: friptură de peste, pui sau vită la grătar sau cuptor cu garnitură de salată asortată. 

Asezonează salata cu o lingură de ulei de măsline, care ajută foarte mult digestia.

Cină: pepene. Această a două etapă trebuie ținută tot atâtea zile cât şi prima. Adică dacă ai ținut 5 zile de pepene, atunci tot 5 zile vei ține şi a două etapă.”, a dezvăluit actrița.

 

Rețeta stilului de viață sănătos pe care o recomandă

 

Într-un interviu pentru Spectacola, actrița dezvăluia, în urmă cu câteva luni, că a reușit să își găsească echilibrul interior, după niște ani de căutări, iar asta a ajutat-o să-și facă ordine în toate aspectele vieții.

Spectacola :Ești un promotor al alimentației sănătoase, al meditației și al gândirii pozitive. Cum ți-au influențat ție viața și care este rețeta stilului de viața sănătos pe care ai da-o mai departe?


„Lucrez de vreo 6 ani cu mine și la mine. Și când zic lucrez, chiar o fac, nu doar mă informez. Este o mare diferență, dar mi-a luat și mie ceva să mă prind de asta.
Încerc să am un echilibru în tot și toate. Cu gândirea pozitivă m-am născut, e un dar pe care l-am primit, însă pentru restul m-am educat și o fac în continuare. Eu văd rezultatele acestui stil de viață. Am parte de viața perfectă pentru că așa imi place să văd lucrurile. Este doar e chestie de perspectivă până la urmă. Ceea ce văd alții negru eu o vad cel puțin gri deschis, dacă nu chiar alb. Rețeta este ani de conștientizare și de lucru cu tine însuți. Dacă vrei un sfat după care ar trebui să ne ghidăm ar fi acesta “ Tot ceea ce se întâmplă în jurul meu se întâmplă pentru un motiv și acest motiv îmi servește”, a declarat Ioana Ginghină pentru Spectacola. 


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Diete
Tagurile articolului: detox  dietă  ioana ginghina  pepene  slabit  stil 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel