Kylie Jenner, mamă pentru a doua oară. A vrut să țină sarcina secretă, dar un detaliu a dat-o de gol
Data publicării:
Kylie Jenner este însărcinată și urmează să devină mamă pentru a doua oară. Deși își dorea să țină sarcina secretă, fanii și-au dat seama imediat.

Miliardara în vârstă de 24 de ani este însărcinată și așteaptă cel de-al doilea copil alături de iubitul său Travis Scott, au declarat surse apropiate cuplului pentru Page Six.

Cei doi mai au o fiică, pe Stormi, în vârstă de 3 ani, iar Jenner a vorbit în trecut despre dorința de a face un frate pentru fetița lor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ???? (@kyliejenner)

O sursă a apropiată cuplului a declarat pentru page Six că întreaga familie este "încântată".


Vestea a venit după ce Caitlyn Jenner a stârnit speculații joi, anunțând că așteaptă un alt nepot, dar s-a dovedit a fi vorba despre fiul ei, Burt Jenner, care așteaptă al treilea copil cu iubita sa Valerie Pitalo.

 

În martie, în timpul unui interviu pentru Harper's Bazaar, Kyle a fost întrebată despre planurile de a-și mări familia.  "Toți prietenii mei mă presează în legătură cu asta... Ei o iubesc pe Stormi. Cu siguranță mă simt presată să îi fac un frate sau o soră, dar nu există niciun plan", a declarat atunci vedeta.

Își dorește 7 copii

Și în timp ce a apărut în cadrul seriei #DoYourParty Instagram Live a prietenei sale cele mai bune, Stassie Karanikolaou, Kylie a adăugat: "Vreau șapte copii, dar nu chiar acum.

"Sarcina pur și simplu nu este o glumă; este un lucru serios și este greu", a adăugat ea. "Nu sunt pregătită pentru asta încă".


A ținut secretă prima sarcină

Kylie, care a început să se întâlnească cu Scott în aprilie 2017, și a ținut secretă prima sarcină, anunțând sosirea lui Stormi abia după ce a născut.

"Am împărtășit atât de multe din viața mea. Eram, de asemenea, foarte tânără când am rămas însărcinată și a fost foarte mult pentru mine personal. Nu știam cum să aduc asta și în public și să aud părerea tuturor. Cred că a fost ceva prin care trebuia să trec singură.", a explicat ea mai târziu pentru Andy Cohen.

 

 

Susținută de familie


Sora ei, Kendall Jenner, declara atunci: "Aceasta este, evident, o teorie - nu am fost niciodată însărcinată și sunt sigură că există studii în acest sens - dar cred că, cu cât ești mai liniștită atunci când ești însărcinată, cu atât mai multă pace se transmite copilului tău.


Sora mai mare Kim Kardashian - care are patru copii cu Kanye West - a dezvăluit că în perioada sarcinii, Kylie nu a ieșit din casă pentru a se proteja pe ea și pe bebeluș.

"Erau momente în care conduceam și eram însărcinată, iar paparazzi aproape că intrau în mașinile noastre pentru că voiau să facă poze", a spus Kim. "Kylie a vrut să-și protejeze sarcina" 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ???? (@kyliejenner)

 


Chiar și în timp ce stătea acasă de luni de zile, Kylie a spus că a fost deranjată de paparazzi, dezvăluind: "Am stat în casa și în jurul cartierului meu. Apoi, spre sfârșit, erau elicoptere în fiecare zi - nici măcar nu puteam să ies afară pentru că mă filmau".


Detaliile care îi dau de gol sarcina

Vedeta a stârnit pentru prima dată zvonuri despre sarcină în această vară, când a apărut îmbrăcată într-o cămașă extrem de largă, în timp ce se afla în Idaho.

Jenner a împărtășit, de asemenea, o fotografie a comenzii sale de sushi, care părea să fie numai rulouri de avocado în loc de pește crud.

Fanii au preluat-o imediat, cu unul dintre ei comentând: "Kylie mănâncă sushi fără pește... este însărcinată".

 

Vrând, se pare, să facă o încercare de a-și scoate fanii de la bănuieli, Kylie a postat apoi o fotografie cu un cocktail pe Instagram Stories, scriind: "Nimic nu se compară cu un litchi martini", urmat de o fotografie cu ceviche de pește crud.

Cu toate acestea, fanii au reacționat imediat: "Dar oare chiar îl consumă?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International
Tagurile articolului: gravida  insarcinata  kyle jenner  sarcina 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel