Liviu Vârciu va ajunge în fața altarului alături de Anda Călin. Când va avea loc marele eveniment
Data publicării:
Liviu Vârciu și Andra Călin se căsătoresc. Artistul a dezvăluit data când va avea loc nunta. 

Liviu Vârciu și Andra Călin formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Povestea lor de iubire a pornit în urmă cu 5 ani, iar în 2017 au devenit părinți. Chiar dacă relația lor a fost presărată de-a lungul timpului cu multe discuții aprinse și au crezut că nu vor mai ajunge să facă acest pas, iată că anul 2021 îl aduce pe Liviu Vârciu în fața ofițerului de stare civilă. 


Liviu Vârciu le-a dezvăluit fanilor de pe Instagram mai multe detalii despre eveniment și a promis că va fi nunta anului. Acesta este ajutat de bunul lui prieten Nicușor Stan, cel care a dezvăluit și data evenimentului. 


„O să vedeţi vineri ce se va întâmpla. De fapt o să fie evenimentul anului. Eu împreună cu echipa mea o să facem ce nu am făcut până acum niciodată”, a spus Nicușor Stan, pe InstaStory. 


Liviu Vârciu a dezvăluit că este un bărbat complicat, iar Anda a dat dovadă de multă putere și răbdare și tocmai de aceea vor ajunge în fața altarului. Invitat în emisiunea Xtra Night Show, artistul a avut doar cuvinte de laudă la adresa femeii care de cinci ani de zile îi este alături. 


„Femeia scai pe mine. Femeia, lipitoare profesionistă. Singura femeie cu care am cea mai lungă relaţie din viaţa mea. Eu nu am amintiri cu alte femei, va jur. M-a terorizat a mea psihic! E cea mai inteligentă femeie pe care eu am avut-o în viaţa mea. A ştiut cum să manevreze, cum să mă ducă, cum să mă suporte. Eu sunt un om greu de digerat.


Am avut şi noi probleme. Noi, din toate cuplurile de artişti de vedete, noi am fost singurii care am spus că ne despărţim primii. Noi ne-am certat din prima săptămână până acum. Sunt cinci ani de ceartă. Eu încă sunt cu femeia şi ne iubim.


Anda chiar m-a suportat. Eu sunt un om dificil, nervos, mama dacă îmi spune „Băi mamă, prea o…”. De un an de zile am început să ne sudăm, să mai lase şi ea de la ea. Că nu lasă moldoveanca neam”, a povestit Liviu Vârciu la Xtra Night Show. 


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: anda calin  Liviu Vârciu  nunta  relatie 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel