O femeie susține că s-a căsătorit cu fantoma lui Michael Jackson: „Mănâncă prin mine. Îi plac prăjiturile”
Data actualizării:
Data publicării:
Kathleen Roberts, o femeie din Statele Unite, pretinde că este reîncarnarea celebrei Marilyn Monroe și că s-a căsătorit cu fantoma lui Michael Jackson.

Kathleen Roberts, de profesie medium, susține că este căsătorită cu fantoma lui Michael Jackson și, deși regretatul cântăreț nu vrea să întrețină relații sexuale cu ea, îi place să se folosească de corpul ei pentru a dansa, a cânta și a mânca prăjituri., potrivit DailyMail.

Kathleen Roberts, susține, de asemenea, că este reîncarnarea lui Marilyn Monroe, și a vorbit despre relația ei cu Regele muzicii pop într-un articol online pe care l-a scris anul trecut, spunând că lui Michael îi plac "personalitatea ei copilăroasă și mâinile și picioarele mici".

Femeia a explicat într-un clip video că Michael - care a murit în 2009 - a cerut-o în căsătorie  cu un 'inel de logodnă roz', iar mai târziu l-a pus pe Martin Luther King Jr. să oficieze nunta lor, în timp ce ea ieșea din cadă.

Kathleen a susținut că Michael o "canaliza" atunci când dansa și cânta în videoclipurile împărtășite pe paginile lor TikTok și Instagram, dar conturile au fost șterse între timp, potrivit The Daily Star. 

'Michael stă în mine tot timpul, așa că vine la toaletă cu mine și numește aceste momente speciale de legătură "toaletare"', a scris ea, spunând că el îi posedă corpul, dar nu într-un mod împovărător.  

Potrivit mediumului, care a recunoscut că darurile sale supranaturale au fost confundate cu schizofrenia, Michael a trăit în interiorul ei pe tot parcursul relației lor, care a durat mai mulți ani. 


'El rămâne posedat în mine (relaxat, nu canalizează și doar se bucură să trăiască prin mine și să comunice cu mine ca soț)', a spus ea. 'Așa că îi place să mănânce prin mine. Îi plac prăjiturile. Înjură mult mai mult decât m-aș aștepta să o facă'.

Cu toate acestea, ea a precizat că fantoma se luptă cu intimitatea fizică și o va pedepsi dacă va încerca să ducă relația lor la nivelul următor. 

'Nu-i place să fie atins înapoi', a explicat ea. 'Mă sperie cu viziuni de păianjen și viziuni de cadavre dacă îl sărut sau dacă încerc să inițiez o relație romantică în mod fizic.


'Este foarte autoritar și îmi atrage atenția asupra lucrurilor, cum ar fi defectele și greșelile pe care le fac. Presupun că a moștenit asta de la tatăl său, așa că încerc să trec cu vederea pentru că îl iubesc și nici eu nu sunt perfectă'. 

 

Michael s-a stins din viață pe 25 iunie 2009. Avea doar 50 de ani,

Cântărețul a fost căsătorit cu Lisa Marie Presley între 1994 și 1996. După ce au divorțat, el s-a căsătorit cu asistenta Debbie Rowe. 

Michael a avut doi copii cu Debbie - Michael Jr. și Paris - înainte de a divorța în 1999. Michael a avut și un al doilea fiu, Prince Michael II, prin intermediul unei mame surogat necunoscute.


Nu este clar de ce fantoma sa ar fi început o relație cu Kathleen, pe care nu a întâlnit-o niciodată când era în viață. În timp ce ea a avut întotdeauna o "mare pasiune" pentru el, este posibil ca legătura ei cu Marilyn să fi fost cea care l-a atras la ea. 

Michael ar fi avut o fascinație pentru starleta de la Hollywood și a păstrat o figurină din fibră de sticlă pictată a lui Marilyn în biroul său privat din Neverland. Avea, de asemenea, o fotografie a acesteia pe noptieră.  

Kathleen a recunoscut că se "supără" la gândul că l-a pierdut pe Michael și că "își va ieși din fire de gelozie" din cauza anumitor persoane. 
Multe persoane au acuzat-o că este bolnavă psihic, lucru pe care ea îl neagă.  

 

'Mă simt specială că m-a ales pe mine ca soție (deși nu pe hârtie)', a scris ea. 'Ne tratăm relația noastră ca și cum am fi căsătoriți. Avem suișurile și coborâșurile noastre, dar Michael, adevărul este că pur și simplu nu mă pot opri din a te iubi'.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International
Tagurile articolului: fantoma  kathleen roberts  michael jackson 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel