Petrică Mâțu Stoian a slăbit 24 de kilograme într-un timp foarte scurt. Cum a reușit acest lucru: “Totul a fost din cauza unui șoc”
Data actualizării:
Data publicării:
Interpretul de muzică populară, Petrică Mâțu Stoian, a uimit pe toată lumea după ce le-a dezvăluit motivul pentru care a dat jos 24 de kilograme într-un timp foarte scurt.

Petrică Mâțu Stoian este unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară. Acesta a uimit pe toată lumea după ce a slăbit brusc. Potrivit acestuia, a reușit să ardă peste 20 de kilograme din cauza unui șoc imens. Mai exact, artistul a pierdut o persoană dragă din viața lui. 

Soția impresarului său, care îi este și cel mai bun prieten, s-a stins din viață, acest lucru afectându-l foarte tare pe artist. Petrică Mâțu Stoian era foarte apropiat de aceștia, mai ales că deveniseră a doua familie pentru el și s-au ajutat extrem de mult.

Cu toate astea, artistul a încercat să depășească acest moment și să nu le arăte fanilor suferința lui, mai ales că vrea să îi încânte pe toți cu muzica sa și cu voie bună.

Am slăbit din cauza unui șoc. Este vorba de soția impresarului meu care a lucrat foarte mult la imaginea mea și care a trecut din lumea cu dor în lumea fără dor. A fost o durere imensă când am auzit.

M-a ajutat foarte mult în carieră. Acest șoc m-a făcut să-mi piară pofta de mâncare. Aveam peste 100 de kilograme, iar acum am slăbit brusc peste 20 și ceva. O să încerc să trec peste acest moment”, a mărturisit acesta La Măruță.

 

Recent, artistul a ieșit la pensie, iar potrivut spuselor sale, încasează o sumă frumușică, ai ales că avea mulți ani de activitate.

 

„M-am pensionat, am o pensie frumoasă, dar continui să-mi duc activitatea mai departe. S-a scris că m-am retras pentru că mi-am făcut o căpșunărie, dar nu a fost așa. Eu continui să cânt! Am cotizat la stat 42 de ani, iar acum vreau să am și eu o pensie.

Este o pensie bună și sunt mulțumit. Am lucrat anterior în siderurgie, nu am fost mereu pe scenă. Am avut grupa I de risc și am ieșit bine. Sunt un pensionar fericit și încă talentat”, a mai spus artistul la Pro TV.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: artist  kilograme  pensie  petrica matu stoian 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel