Povestea incredibilă a femeii cu două perechi de sâni. S-a ascuns zece ani sub haine largi/ FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Phoebe Ellis, din Hertfordshire are o poveste incredibilă. Femeia s-a născut cu două perechi de sâni. Timp de zece ani, femeia s-a ascuns sub haine largi, bărbătești.

Phoebe Ellis a uimit pe toată lumea cu povestea ei. Timp de zece ani, femeia și-a ascuns corpul sunt haine largi, deoarece s-a născut cu o dublă pereche de sâni. După ce ani buni s-a chinuit să se opereze și a fost refuzată de patru ori de către NHS, aceasta a fost supusă unei intervenții care a făcut-o să-și recapete încrederea în sine și să scape de această problemă.

Problemele femeii au început la vârsta de 12 ani, când a observat că un sân de mărimea unei mingi de tenis îi atârna de axila stângă. La 15 ani, Phoebe a văzut o altă masă pe partea dreaptă.  A durat aproape un deceniu pentru a obține, în cele din urmă, răspunsurile. În tot acest timp, medicul ei de familie a insistat că nu este nicio problemă.

Pe lângă faptul că nu îi plăcea cum arăta din punct de vedere estetic, Ellis s-a temut să nu fie vorba de vreo boală nemiloasă precum cancerul.

Anii au trecut și Phoebe, acum în vârstă de 22 de ani, a mers la medicul ei de patru ori pentru a solicita îndepărtarea lor, însă a fost refuzată deoarece problema era considerată cosmetică. Conform fetei, asta înseamna că nu va fi decontată, în ciuda faptului că nu a fost niciodată diagnosticată corect și nici măcar nu i s-a făcut o ecografie pentru a identifica adevărata problemă.

”Eram în pragul sinuciderii și mă simțeam ca un monstru. Nu știam să mă privesc cu niciun fel de iubire pentru că aveam aceste deformări ciudate. Eram atât de jenată și nu puteam fi niciodată intimă cu vreun iubit.

Nu m-am simțit niciodată confortabil cu nimeni pentru că mi-a fost rușine să creadă că sunt o ciudată. Nu m-am simțit niciodată sexy. Nu m-am simțit niciodată dorită. M-am simțit ciudată, scârboasă și tricourile largi erau favoritele mele”, a povestit Phoebe.

 ”I-am spus că nimeni nu mă înțelege și că îmi strică viața. Nu mă puteam privi în oglindă fără să simt dezgust din cauza acestui oribil defect. Chiar dacă pierdeam în greutate, tot aș fi avut acele bucăți acolo.”, a adăugat tânăra.

Ulterior, aceasta s-a operat pe banii ei și a scăpat de cele două tumori. Conform specialistului, Phoebe are o afecțiune numită țesut mamar axilar, care afectează între 2-6% dintre femei.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by औं ༀ唵 røckyॐ ૐ Phoebe Ellis (@97rocky)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: International
Tagurile articolului: phoebe ellis  poveste  sani 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă




pixel