PREMIERE DE WEEKEND Clint Eastwood revine în cinematografe cu noul său film, ''Cry Macho''
Data publicării:
Noul film al lui Clint Eastwood, "Cry Macho", se lansează vineri în cinematografele americane, într-o nouă adaptare a romanului cu acelaşi nume al scriitorului N. Richard Nash, prezentând călătoria unei foste vedete de rodeo care ajută un tânăr să ajungă din Mexic în Texas (SUA).

Având acţiunea plasată în 1979 şi un aer care aminteşte de precedentul său film "Gran Torino" (2008), filmul este interpretat de Clint Eastwood în rolul lui Mike Milo, care pe vremuri a fost o mare vedetă a competiţiei de rodeo iar acum se dedică creşterii cailor.

 

 


Protagonistul acceptă misiunea fostului său şef de a-l aduce acasă pe fiul său cel mic, Rafa, care trăieşte în Mexic. Cei doi sunt nevoiţi să străbată mai multe drumuri secundare pentru a pătrunde în Texas şi se confruntă cu o serie de peripeţii pe drumul lor de întoarcere.

Tânărul actor mexican Eduardo Minett, care îşi face debutul cinematografic în rolul lui Rafo, este partenerul de aventuri al lui Eastwood.

 

Neobosit la vârsta de 91 de ani şi devenit celebru pentru modul său rapid de a realiza un film, Clint Eastwood a făcut acest lungmetraj în timp record în perioada pandemiei, fiind totodată şi primul său film ca regizor şi actor după "The Mule" (2018).

Se pare că Eastwood nu are nicio intenţie să renunţe la cinematografie, în pofida vârstei sale înaintate, având în vedere că în ultimii ani el a lansat patru filme în calitate de regizor: "Sully" (2016), "The 15:17 to Paris" (2018), "The Mule" (2018) şi "Richard Jewell" (2019).

Pe de altă parte, afişele cinematografelor nord-americane par să se însufleţească, odată cu scăderea numărului de cazuri de COVID-19, fiind prezentate şi alte premiere, precum "The Eyes of Tammy Faye", un film inspirat din viaţa predicatoarei evaghelice Tammy Faye, care a revoluţionat modul de apropiere a discursului religios, graţie apariţiilor sale televizate.

 

O altă premieră este filmul "Blue Bayou", ce prezintă problemele imigraţiei asiatice în SUA prin intermediul unui bărbat, care poate fi deportat în orice moment, deşi a crescut în ţara americană.

 


Şi nu în ultimul rând, cântăreaţa indie St. Vincent prezintă un documentar suprarealist, cu ajutorul prietenei sale şi realizatoare Carrie Brownstein, un film care face o incursiune în lumea artiştilor rockului alternativ, notează Agerpres. 


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Cinematografie
Tagurile articolului: blue bayou  clint eastwood  cry macho  the eyes of tammy faye 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel