Motivul pentru care Teo Trandafir nu poartă niciodată costum de baie: „Eu nu mă dezbrac în viața asta”
Ingrediente:
600 g fasole verde
5 roșii
6 căței de usturoi tocați
3-4 cepe
sare
piper
mărar
pătrunjel
Mod de preparare:
Fasolea verde trebuie tăiată în bucăți și pusă în apă fierbinte cu sare.
După le treceți printr-un jet de apă rece și le lăsați la scurs.
Ceapa trebuie tocată mprunt și călită în ulei.
După ce devine sticloasă, adăugați fasolea verde și jumătate din cantitatea de roșii.
Lăsați pe foc circa 5 minute.
Adăugați și restul roșiilor, verdeața și usturoiul.
Mâncarea este gata după ce fasolea este fiartă.
Poftă bună!
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: fasole verde retete usturoi
Horoscop zilnic, marți, 19...
Iată rețeta de pui crispy pe...
Iată cum să prepari cea mai...