Rețetă de vedetă. Mircea Radu îți arată cum se prepară mâncarea lui preferată: vinete cu parmezan
Data publicării:
Mircea Radu profită de zilele toride de vară pentru a se delecta cu mâncarea lui preferată. Fostul prezentator Tv a dezvăluit rețeta sa de vinete cu parmezan.

Mircea Radu a renunțat la televiziune și s-a mutat în Piatra Neamț, locul natal al partenerei sale de viață. Ex-prezentatorul petrece acum mai mult timp în natură și, mai nou, s-a apucat și de gătit. 

Cum canicula îți cam taie pofta de mâncare, vedeta se orientează către alimente ușoare, naturale, dar pe care le combină în așa fel, încât rezultatul să fie demn de un ospăț regesc. 

„Chiar dacă am zis că nu mai pun postări cu/despre mâncăruri, cel puțin o perioadă, nu pot să mă abțin cu vinetele astea (la mine în TOP3 legume favorite). Așa că astăzi am purces la îndeplinirea ideii cu care am adormit aseară - nu vi se-ntâmplă să vă gândiți la mâncare, noaptea, în pat, când toată lumea doarme? Să ziceți ”mâine am chef să mănânc cutare lucru” și să vă duceți în piață, apoi la măcelărie, să reveniți în bucătărie și să ascultați GreatestHits-urile cuiva în timp ce vă ascuțiți cuțitul preferat înainte de a începe gătitul propriu zis? Desigur, toate astea stând în pat, cu ochii-nchiși, înainte de a vă lua somnul; eu fac asta îngrijorător de des. De pildă, aseară am avut în minte o porție babană de vinete cu parmezan.

Azi am luat o vânătă pe care am tăiat-o-n felii groase de un centimetru pe care le-am pus pe grill până s-au rumenit pe-o parte și pe alta. Apoi am făcut un sos din ulei de măsline, ceapă, usturoi, oregano, frunze de busuioc crud și roșii cu care am uns o tavă. Peste sos am ras parmezan peste care am așezat feliile de vânătă. Am continuat cu straturile sos-parmezan-vânătă etc iar la final, deasupra, am rupt bucăți de mozzarella și am dat tava asta la cuptorul preîncălzit la 180˚C timp de 30 de minute. După ce am scos-o din cuptor am privit cum bolborosește la mine de parcă-mi vorbea și m-am lăsat îmbătat de mirosul amestecat de brânză, legume și plante aromatice. Apoi am luat în furculiță și am mâncat.
Și m-am gândit că da, fericirea se poate găsi și în lucruri simple”, a scris Mircea Radu pe Facebook.

 


Cu ce se ocupă Mircea Radu după ce a renunțat la televiziune


 
În vârstă de 53 de ani, Mircea Radu a decis să se retregă din lumina reflectoarelor. Acesta s-a mutat alături de partenera sa de viață, în Piatra Neamț. După ce a renunțat la televiziune, Mircea Radu și-a descoperit o nouă pasiune și anume, grădinăritul.

E prea mult spus grădinar priceput, aşa cum m-aţi alintat deja. După mine, e doar un prim pas. Nu cred că va fi o carieră, dar pot să vă asigur că am de gând să încerc să fac treaba asta cât mai bine posibil. Însă, dincolo de glumă, mai trebuie să treacă destule anotimpuri până când Mircea Radu va căpăta ceva experienţă în acest domeniu.

Avem destul de aproape de casă o pepinieră grozavă. Şi, pe negândite, m-am trezit că am în grădină pui de meri, peri, gutui, ba, mai nou, şi vreo doi copăcei de cireş. Pe ultimul l-am plantat zilele trecute. Dar asta nu înseamnă mare lucru. Pot spune că am experienţă în arta fotografiei, în domeniul televiziunii și în al scrisului, dar nu şi în grădinărit. Aici mai am multe taine de desluşit”, , a declarat Mircea Radu, potrivit impact.ro.

Mircea Radu a mărturisit că nu îi este dor de televiziune și tot ce contează în acest moment pentru el este faptul că are familia aproape.

“Sper să mă credeţi, când vă voi spune că nu duc dorul televiziunii. Fiindcă nu m-am separat total de una dintre pasiunile mele”, a mai spus Mircea Radu.

Pe lângă grădinărit, Mircea Radu  oferă consultanță persoanelor juridice cu privire la imaginea lor.

“Nu sunt genul pretenţios, aşa că mi-am exercitat foarte bine meseria în ultimele luni şi online, aproape exclusiv. Am oferit unor persoane juridice sfaturi privind imaginea lor publică şi cred că şi în anii ce vor veni voi continua să fac asta!”, a încheiat Mircea Radu.


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Retete
Tagurile articolului: Mircea Radu  parmezan  rețetă  vedetă  vinete 


DC Media Group Audience

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 aprilie, cu Anca Dimancea. Zodia care o va duce excepțional: „Prosperitate, rezultate”

Horoscop Alina Bădic 17 – 23 martie 2024. Zodia care va da lovitura

PETRA PINTELEI

Petra Pintelei, o tânără nevăzătoare pe care toți românii ar trebui să o cunoască! Știe șase limbi străine, se machiază singură și muncește pe calculator / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Ce aduce 2024 în funcție de cifra de destin. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cum îți va merge în dragoste în acest an

 Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Astro Fanatik

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Avertisment pentru 3 zodii

Sursă foto: Captură video Românii au Talent / VOYO

Crețu Daria Ioana, moment de excepție la Românii au Talent. Andra: Nu pare că a cântat un copil pe scenă, pare că a cântat un om cu foarte multă experiență

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 18 - 24 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de „succes, reușită și un contract semnat”

Captură video: Voyo

Condițiile grele îi fac pe Războinici să recurgă la tot felul de metode. Iancu Sterp a încercat să-și facă papuci din lemn la Survivor All Stars

Românii au Talent

Românii au talent: Karlos Tănăsescu recită din Eminescu și face calcule cu sute de numere, în același timp. Andra: Mi s-a făcut pielea de găină!

Românii au Talent

Edina i-a cucerit pe cei 4 jurați de la Românii au Talent. Andra: Îmi dă speranță că viitorul arată bine

Daniela Simulescu, captură video Youtube

Marte intră în Pești, din 23 martie. Daniela Simulescu a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii

Iulia Vântur, Teo Trandafir/ captură video Youtube, Kanal D2

Iulia Vântur, scoasă din minți de Teo Trandafir. A fost luată la rost în direct despre „relația” cu Salman Khan: „Nu pare că aveți chimie, ci că faci parte din stafful lui”



pixel