Ce și-ar fi dorit Petra Pintelei să devină dacă era văzătoare. Cum și-a ales viitorul soț. Ce mesaj are pentru cei care nu mai au motivație să trăiască / video
INGREDIENTE:
300 grame de ghebe
un ardei
o ceapă
1 morcov
o bucată de păstârnac
o lingură de pastă de gogoșari
500 ml de roșii in bulion
1,5 litri apă
500 ml borș
sare, piper după gust
MOD DE PREPARARE: Curățăm legumele. Tăiem ceapa, morcovul și ardeiul bucăți cât mai mici. Morcovul îl putem da și prin răzătoare.Bureții îi punem în apa clocotită și îi fierbem două- trei minute, cât să le dăm un clocot după care îi scoatem și îi clătim imediat cu apă rece.Tăiem ghebele mai mari iar cele micuțe le lăsăm întregi.Punem legumele într-o oală și adăugăm 500 ml de apă. Lăsăm să fiarbă 10 minute (aproximativ) după care punem ghebele și restul de apă.
POFTĂ BUNĂ!
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: ciorba de ghebe rețetă
Părintele Pimen Vlad a...
Iată rețeta de pui crispy pe...
Iată cum să prepari cea mai...