Cum se termină războiul dintre Cristina Cioran și fostul său iubit. Carmen Harra: „Nu a fost o întâmplare că a apărut în viața ei”
INGREDIENTE:
2 dovlecei
1 ceapa
3 linguri ulei
2 catei de usturoi
700 ml supa de legume
sare si piper dupa gust
1 lingura smantana
MOD DE PREPARARE: Spălăm dovleceii și îi tăiem cuburi. Ceapa o tăiem în bucati potrivite. Usturoiul se curata si se taie felii. Dovleceii se calesc impreuna cu ceapa , pentru 3-4 minute. Adaugam supa , usturoiul si lasam sa fiarba la foc mic pentru maxim 20 minute. Dupa fierbere adaugam smantana , iar cu ajutorul unui blender pasam pana obtinem o consistenta cremoasa si fina. La final, se adauga sare si piper dupa gust. Se serveste calda.
POFTĂ BUNĂ!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Retete
Tagurile articolului: dovlecel rețetă supa
Alexandra Duli a vorbit despre...
Jonice Webb, expert în...
Cupa României va avea un nou...