Rețeta zilei. Degețele de pui la cuptor. Simplu și gustos
Autor: Bianca Moldoveanu pe 11 iun, 12:41 | Retete

Degetele de pui, foto Unsplash/ sursa Clint Bustrillos

Această rețetă va fi apreciată de toată familia. Iată cât de simplu poți prepara chiar tu degețele de pui la cuptor. 

Ingrediente:

1 piept de pui dezosat

1 ou

1 lingură lapte

sare

ulei

Pentru crustă:

25 gr făină de migdale 

25 gr semințe decorticate de cânepă

1/2 linguriță boia dulce

1/2 linguriță usturoi granulat

1/2 linguriță fulgi de ceapă deshidratați și măcinați

1/2 linguriță frunze de rozmarin tocate marunt 

1/4 linguriță piper negru

1/4 linguriță sare

Mod de preparare:

Se taie pieptul de pui în fâșii groase. Într-un boul adăugați laptele, oul și sarea și amestecați bine. 

Într-un alt bol amestecați ingredientele menționate mai sus pentru crustă. 

Fâșiile de pui se trec prin ou și prin amestecul de crustă. 

O tavă pentru copt trebuie să o tapetați cu hârtie de copt. Așezați fâșiile de pui, la distanță unele față de altele. Se stropesc cu puțin ulei.

Se bagă la cuptor la 200C pentru 20-25 minute. 

Poftă bună!

Retete Vezi toate articolele