Motivul pentru care Teo Trandafir nu poartă niciodată costum de baie: „Eu nu mă dezbrac în viața asta”
Ingrediente:
150 gr linte roșie
1 ceapă mare
2 căței de usturoi
3 roșii din conservă
1/4 linguriță turmenic
1/4 linguriță chimion
1/8 linguriță boabe coriandru măcinate
10 linguri năut fiert
1 morcov
2 linguri ulei
sare
Mod de preparare:
Ceapa trebuie călită în ulei încins până devine sticloasă. Se adaugă usturoiul și se mai lasă un minut.
Se adaugă roșiile strivite cu o furculiță împreună cu turmenic, coriandru și chimion. Se mai lasă pe foc încă 5 minute.
Se adaugă lintea și 3 căni de apă. Se condimentează cu sare după gust.
Se lasă la fiert timp de 15 minute.
Se mixeaza continuțul oalei, se adauga năutul fiert și morcovul tăiat cubulete foarte foarte mici.
Poftă bună!
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: crema linte retete rosie supa
Horoscop zilnic, marți, 19...
Iată rețeta de pui crispy pe...
Iată cum să prepari cea mai...