Salată de năut cu avocado și brânză de capră. Rețetă ideală pentru zilele toride de vară
Autor: Bianca Moldoveanu pe 24 iun, 12:38 | Retete

Salata, foto Unsplash/ autor: Anna Pelzer

Această rețetă de salată de năut cu avocado și brânză de capră este gustoasă și simplu de preparat. 

Ingrediente:

250 gr năut fiert

50 gr brânză de capră

1 avocado

1 ceapă roșie

1/2 legătură pătrunjel

câteva fire mărar

coajă rasa de lămâie

2 linguri suc de lămâie

1-2 linguri ulei măsline 

sare

Mod de preparare:

Se toacă ceapa mărunt și se presară cu sare. Se amestecă pentru câteva secunde. Năutul fiert se pune peste ceapă, împreună cu verdețurile tocate și coaja de lămâie. 

Sfărâmați brânza deasupra, adăugați avocado tăiat cuburi și stoarceți sucul de lămâie. Condimentați cu puțină sare. 

Stropiți cu ulei de măsline și amestecați. Merge de minune cu roșii cherry și lipie. 

Poftă bună!

Retete Vezi toate articolele