Sfârșit dramatic pentru o bloggeriță. Tânăra a lăsat un bilet de adio și s-a aruncat în gol de la etajul 14/ FOTO
Autor: Romina Băluță pe 10 iun, 12:28 | Stiri

Bloggeriță, sursa instagram

nicuseaaa, sursa instagram

O bloggeriță cunoscută, în vârstă de 24 de ani, din Chișinău a decis să își pună capăt zilelor și s-a aruncat de la etajul 14.

Tragedie fără margini în familia unei bloggerițe. Fata în vârstă de 24 de ani a ales să își pună capăt zilelor în seara zilei de 9 iunie, în jurul orei 22:30. Polițiștii au stabilit că tânăra s-a aruncat în gol de la etajul 14 al apartamentului unde locuia, pe strada Gheorghe Asachi.

Aceasta locuia împreună cu iubitul ei, însă în momentul în care a decis să facă acest pas, aceasta era singură acasă. După ce a scris un bilet de adio, influencerița a urcat la etajul 14 al blocului în care locuia și s-a aruncat în gol. Aceasta și-a cerut iertare celor apropiați pentru gestul necugetat pe care l-a făcut.

Pe caz a fost inițiat un proces penal în stabilirea tuturor circumstanțelor și ce ar fi făcut-o pe tânără să recurgă la așa gest. Potrivit vecinilor, din casa lor nu s-au auzit scandaluri, poate doar câteva certuri, dar nimic îngrijorător. De asemenea, înainte de nenorocire, vecinii au dezvăluit că a fost liniște. 

Tânăra avea 100.000 de urmăritori pe Instagram, iar pe pagina sa a apărut o fotografie cu un fundal negru, însoțită de o descriere „Sfârșit”. Mesaj care probabil ar fi fost postat de ea, înainte de a se producere nenorocirea.

Medicii legiști nu au găsit urme de de moarte violentă, ci doar cele caracteristice căderii de la înălțime, relatează Antena 3.

          View this post on Instagram                      

A post shared by ????ОБРАЗ СУКИ????В ДУШЕ ОДУВАНЧИК???? (@nicuseaaa)

Stiri Vezi toate articolele