Simona Halep a fost cerută în căsătorie de iubitul milionar. Cum arată inelul de logodnă
Data publicării:
Simona Halep este în culmea fericirii. Tenismena a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Toni Iuruc. 

Simona Halep este o femeie împlinită. Sportiva a fost cerută în căsătorie de iubitul ei milionar și este toată un zâmbet. Aceasta a primit un frumos inel de logodnă și în curând fanii o vor vedea în rochie de mireasă. Machedonul i-a cerut iubire veșnică Simonei, iar aceasta nu stat prea mult pe gânduri și i-a spus „Da!” pe loc, potrivit ziare.com.


Cei doi s-au afișat pentru prima oară împreună în anul 2019, după finala câștigată de Simona Halep la Wimbledon. Toni Iuruc este un milionar machedon, care a mai fost căsătorit de două ori. Relația lor a trecut acum la nivelul următor, iar Simona Halep s-a fotografiat chiar cu inelul de logodnă. În poză se poate observa cât de fericită este sportiva, semn că aștepta de mult timp acest eveniment în viața ei. 

 


Simona Halep a dezvăluit chiar în urmă cu un an, ce o deranjează la iubitul ei milionar. Potrivit sportivei, acesta nu este atât de organizat precum este ea și uneori apar disensiuni din această cauză. 


„În orice, am disciplină. Am mici probleme cu prietenul, când spune o oră și nu e respectată (nr. râde). Eu sunt gata cu 10-15 minute înainte. Îmi zice: «nu ești la tenis, ușor!». Și eu mă relaxez”, a dezvăluit Halep. 


Simona Halep își dorește să devină mamă. Sportiva a dezvăluit că acest eveniment ar deveni mai presus de orice reușită în tenis. 


“Cred că numărul 1 a fost cea mai tare senzaţie pe care am trăit-o, a fost cel mai puternic moment. Să am un copil cred că o să depăşească orice senzaţie pe care am avut-o eu în tenis. Am spus mereu, viaţa mea bate tenisul. Tenisul este ca o completare, nu poate să ia faţa vieţii mele, rămâne limitat”, a spus marea campioană invitată în podcastul lui Andi Moisescu. 

 

Ca orice mare sportiv, și Simona are anumite tabieturi și superstiții legate de pregătirea dinaintea meciurilor și după.

 

”Am tabieturi şi am şi superstiţii înainte de meciuri. Îmi aranjez geanta într-un anumit fel, încerc să îmi pun hainele aşa cum le pun în fiecare zi când am meci, păstrez totul la fel. Chris Evert, mi-a povestit Darren, după fiecare meci îşi arunca echipamentul. Îl desfăcea din pungă, juca cu el şi apoi îl arunca. Şi a câştigat enorm. Eu echipamentele pe care le port atunci când pierd un meci urât le arunc direct. Aşa am făcut şi la Roland Garros. Echipamentul de anul ăsta l-am aruncat direct la gunoi. Pentru că te eliberezi cumva, ai senzaţia că dacă îl mai vezi îţi aduce aminte direct de meciul respectiv”, a mai spus aceasta. 

 

Citește și: Simona Halep s-a accidentat. Tenismena are ruptură musculară la gamba stângă

 


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: casatorie  logodna  nunta  simona halep 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel