Simona Halep și Toni Iuruc, cununie cu restricții. Ce măsuri trebuie să respecte invitații la petrecerea de mâine
Data publicării:
Simon Halep și Toni Iuruc și-au înregistrat deja declarația de căsătorie. Mâine, cei doi vor spune „Da” în fața ofițerului de la starea civilă. 

Simona Halep se căsătorește pe 15 septembrie cu omul de afaceri Toni Iuruc.

Cei doi și-au înregistrat declarația de căsătorie la Starea Civilă încă de luni, 13 septembrie. Petrecerea va avea loc în Mamaia, iar tinerii însurăței vor fi înconjurați de mari personalități în ziua cea mare. 

„Este un eveniment frumos, am emoţii. Sunt emoţii diferite faţă de câştigarea unui Grand Slam, este partea personală, tenisul rămâne tenis. Aici este mult mai important pasul şi sunt bucuroasă că se întâmplă", a declarat Halep pentru Agerpres, în urmă cu o săptămână. 


Măsuri stricte pentru invitați


Potrivit  telekomsport.ro, invitații nu vor avea voie să intre la petrecere cu telefoane mobile sau alte gadgeturi cu care ar putea fotografia sau filma anumite impostaze. Ceea ce este de înțeles, având în vedere că printre invitați se numără președintele Klaus Iohannis, foștii jucători de tenis Ilie Năstase și Ion Țiriac și alte personalități de renume.

De asemenea, tinerii însurăței nu vor nici bani, nici cadouri, nunta fiind una fără dar. 

 

 

Sportiva își dorește să devină mamă

 

Simona Halep a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a făcut anunțul mult așteptat despre sarcină. Tenismena a dezvăluit când intenționează ca ea și Toni Iuruc să devină părinți pentru prima dată. Ei bine, Simona Halep a mărturisit că își dorește ca în această perioadă să se focuseze pe carieră și când toate obiectivele ei pe plan sportiv vor fi realizate va aduce pe lume și primul copil. Constănțeanca a declarat în repetate rânduri faptul că își dorește o familie mare și că vede această posibilitate mai ales de când și-a întâlnit iubirea vieții sale, pe Toni Iuruc.

„Sunt fericită, am o viață frumoasă, dau totul pe teren pentru că mai vreau să joc câțiva ani. Ne gândim, vorbim, dar nu este nimic stabilit momentan legat de nuntă. Îmi doresc copil, așa să fie! După ce voi mai lua un Grand Slam, da, fac și un copil.”, a declarat Simona Halep, potrivit TVR.

 

Cum a cerut-o Toni Iuruc în căsătorie

 

Recent, Toni Iuruc a făcut pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe Simona Halep. La scurt timp, aceasta le-a arătat fanilor superbul inel . Toată numai un zâmbet, Simona Halep  a povestit că s-ar fi așteptat ca cererea în căsătorie să fie una mai banală, însă a fost plăcut surprinsă să vadă că lucrurile nu au stat chiar așa și totul a fost extrem de emoționant.

E foarte frumos inelul de logodnă și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur pentru că am făcut pasul deja, este un moment foarte foarte frumos din viața mea.”, a povestit Simona Halep, la începutul anului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: casatorie  nunta  simona halep  toti iuruc 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai




pixel